[B4 Competition] Bronek27
nie ma czym a fele mogą się nie doczekać więc dyzio nie podpalaj się a do sezona sie odkopie z kasą i ci je zwędze z pod nosa :):) choć nie ukrywam że chciałbym na nich polatać i obadać jak by compi siadła na nich hmm fela ze 3 miechy pod kocykiem w piwnicy szukałem opon i tak se kase zbierałem na nowe oponki to mi sie silnik wysrał eeeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh te ACE :(:( aaaaaaaaaa Słoniowaty a chcesz mojego dodatkowego Bila B6 na tyl z regulacją :):) bo może się zdecyduje go sprzedać :(
Bronek27, przyznaj sie, na spotach dbałes , chuchales zeby ACE było w jak najlepszej kondycjii, a w drodze do domu katowałes chama zeby sie wysrał i zeby jak najszybciej tego SWAPA zrobić...haha :mrgreen:
Jak chirurdzy z QService zakończą operacje to daj znaka, podjade poogladac i posłuchac Potwora, bo to zas rzut beretem ode mnie...
no i powodzenia <ok>
Jak chirurdzy z QService zakończą operacje to daj znaka, podjade poogladac i posłuchac Potwora, bo to zas rzut beretem ode mnie...
no i powodzenia <ok>
Przyznaje że dbałem chuchałem kase ładowałem ale babcią normalnie bujam do roboty nie raz z kreski byly starty nie raz bokami latała po to ja mam i plany byly co by tam jeszcze jej podłubać pod machą ale koszty spore a przyrost znikomy wiec plan był taki że normalnie mnie wozi do roboty i od czasu do czasu dostaje po dupie a jak się coś wysra wtedy będzie plan co dalej i sie stało 2 tygodnie po wymianie płynów filtrów oliwy zasówajac na spota mikołajkowego na A4 przy licznikowym 220km/h motor odmówił posluszeństwa babcia wylondowała w Kraku u chłopaków z quattro service i tam będzie robiony szczepan narazie tyle
oj noi i dobrze jedyny mankament tego auta bedzie raz na zawsze wyeliminowany z niego <ok> nie ma tego złego ...Bronek27 pisze:Przyznaje że dbałem chuchałem kase ładowałem ale babcią normalnie bujam do roboty nie raz z kreski byly starty nie raz bokami latała po to ja mam i plany byly co by tam jeszcze jej podłubać pod machą ale koszty spore a przyrost znikomy wiec plan był taki że normalnie mnie wozi do roboty i od czasu do czasu dostaje po dupie a jak się coś wysra wtedy będzie plan co dalej i sie stało 2 tygodnie po wymianie płynów filtrów oliwy zasówajac na spota mikołajkowego na A4 przy licznikowym 220km/h motor odmówił posluszeństwa babcia wylondowała w Kraku u chłopaków z quattro service i tam będzie robiony szczepan narazie tyle
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt: