[all avant] woda w srodku - prawa strona
[all avant] woda w srodku - prawa strona
Witam. Mam pytanie odnosnie, z tylu z prawej strony gromadzi mi sie woda pod dywanikiem i nie wiem jaka przyczyna moze tego byc czytalem inne tematy ale wszystkie dotycza lewej strony i uszczelki od linki a ta uszczelke mam wpozadku i nie przecieka. Prosze o podpowiedz.
Ostatnio zmieniony 01 kwie 2012, 15:53 przez Majkel208, łącznie zmieniany 1 raz.
Majkel208, Przeczytaj ten temat powinien wyjaśnić ocb https://audi80.pl/b4-19tdi-woda-prze ... 058,30.htm
- Wino
- Forum Audi 80
- Imię: Wino
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
Kolego po pierwsze proraw tytuł postu.
Po drugie winne mogą być dwie rzeczy nieszczelna uszczelka drzwi tylnych bądź źle skręcona dolna część drzwi z górną. Najłatwiej to sprawdzić demontując kanapę, osłonę słupka środkowego i osłone progu. Wtedy siadasz w środku i prosisz kogoś żeby potraktował drzwi kercherem i masz wszystko jak na dłoni.
Po drugie winne mogą być dwie rzeczy nieszczelna uszczelka drzwi tylnych bądź źle skręcona dolna część drzwi z górną. Najłatwiej to sprawdzić demontując kanapę, osłonę słupka środkowego i osłone progu. Wtedy siadasz w środku i prosisz kogoś żeby potraktował drzwi kercherem i masz wszystko jak na dłoni.