p-a-b-u pisze:To auto naprawdę tak płynie po drodze jak o nim mówią?
zdziwiłbyś się jak się tym wygodnie jeździ
radek997 pisze:brat mógł miec C5 za audice b4 td i doplacic 3tys ale nie chcial bo jakos mu sie ten ciotroen nie widzial fajnie wyglada fajne bajery to zawieszenie ale jakos niemiec zawsze lepszy hehe
niemiec już wcale nie lepszy, uwierz mi, teraz niemiec to gorszy szajs niż francuz

ale jak to się mówi jeden woli córkę, a drugi teściową
GerB3 pisze:Z francuzów to tylko R25 w automacie, nie wiem jak C5 ale R25 faktycznie się płynie, kumpel miał wersję Baccara czyli najwiekszy wypas i dla mnie jeździ sie tym lepiej niz audi 100/200, minus taki że rdzewiało i psuło się na potęgę
A C5 jak C5 dużo tego na ulicy, mnie nie kręci takie auto wolałbym za ta kase 100C4
Ja Ci wierzę, bo nie po to się zarejestrowałem na forum, by szerzyć propagandę, że Citroen lepszy <ok>
ale jak brać audi czy VW to tylko stare roczniki, 80tka 100tka 200tka są autami na prawdę wytrzymałymi i dla tego mi się podobają i były kiedyś robione z pasją a teraz to jedna kupa metalu, aluminium ładnie wyglądającego ale 200 000 i cześć, nie ma już auta.
No i co jeszcze z chęcią bym wziął to Audi A8 D2, która o wiele bardziej mi się podoba niż D3