Nie zrozumiałem :roll:MIODEK pisze:Tomku a co w starym było na nic ? :mrgreen:
B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Sie nie chwal juz ci mowilem ze inni tez maja brewki z TUVem i sie nie chwala. Ty właśnie to jest mysl, zaloze na zime :mrgreen:chmiel25 pisze:Ale żeby było śmiesznie założyłem lampy i brewki ori JE-design i mają nawet TUV i ceertyfikat
To jeszcze mi takie kierunki zalatw i bedzie gitara <lol> a i nie zganiaj na mnie ze sie przezemnie za wyglad wziales dobra
<nunczako>
YYYyyyyyy a trzezwy jak bys to powiedzial :?: :mrgreen:MIODEK pisze:omku a co w starym było na nic ?
No wiesz Inni chwalą się wycieraczkami to ja mogę brewkami <ok>Słonik pisze:Sie nie chwal
Ps jak dla mnie max wieś tuning kiedyś ale teraz jakoś to bardzo źle nie wygląda.Słonik pisze:nie zganiaj na mnie ze sie przezemnie za wyglad wziales
Oczywiście że przez ciebie i przez innych forumowiczów z towarzystwa :lol: Bo już kiedyś pisałem "Ze wy to takie ładne auta macie" :mrgreen:
Pozdro
Ostatnio zmieniony 10 sty 2012, 22:22 przez chmiel25, łącznie zmieniany 1 raz.
Niestety to 17 tki.Słonik pisze:Nie chce 10, myslalem ze to 16nastki sa to bym wysepil w charakterze zimowek :mrgreen:
Trąbiasty nie martw się niebawem dostaniesz znów moje koła <rotfl> ale bez opn bo zakupiłem nówki <lol> Na lato <mikolaj>
Marcin chcieli by niechceli to nie jedzie o mały włos dostałbym od Civica Zelazka. a to już zło <lol>