Kalendarz 2012 - dyskusja, uwagi, ustalenia.
słuchaj wiem ze jesteś pewnie zajęty ale w takim razie chyba wypadało by napisać do tych którzy wpisali się na listę chętnych żeby się okreslili bo jesli faktycznie jest tak mało to co jesli sie nie uzbiera kasa to co bedziemy doplacacKubik pisze:Kalendarze będą napewno tylko że termin zależy od Was. Jutro będę miał fakturę do zapłacenia za 100 szt.jabko_nb pisze:mam nadzieje że jednak będą kalendarze
Zamówionych jest 45 a zapłaconych ledwo ponad połowę z tego, cudotwórcą nie jestem i nie wyczaruję reszty kasy.
doplacac to raczej w formie zamowienia 2 szt. kalendarza zamiast jednegojabko_nb pisze:słuchaj wiem ze jesteś pewnie zajęty ale w takim razie chyba wypadało by napisać do tych którzy wpisali się na listę chętnych żeby się okreslili bo jesli faktycznie jest tak mało to co jesli sie nie uzbiera kasa to co bedziemy doplacacKubik pisze:Kalendarze będą napewno tylko że termin zależy od Was. Jutro będę miał fakturę do zapłacenia za 100 szt.jabko_nb pisze:mam nadzieje że jednak będą kalendarze
Zamówionych jest 45 a zapłaconych ledwo ponad połowę z tego, cudotwórcą nie jestem i nie wyczaruję reszty kasy.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Kubik, bo ty masz jakiś dziwnych wykonawców.
Mi zrobili kalendarki w środku grudnia bez probelmu z terminami itp. Czas realizacji od wysłania maila z projektami do odebrania przeze mnie w grudniu przed świętami był 7 dni roboczych. A powiem ci nawet że rodzaj papieru i jakość druku nieporównywalnie lepsza od kalendarzy z ub. roku Audi80.pl. Kreda się przy tym chowa. Coś prawie jak papier fotograficzny i większy rozmiar bo A3+. Cena praktycznie ta sama.
Jak będziesz chętny to daj znać to ci dam namiar. Boisz się panicznie wykonawców wysyłkowych - rozumiem. Ale jak ktoś ci poleca zarówno czas realizacji, rzetelność i jakość wykonania to nie wiem dlaczego nie chcesz skorzystać.
Jak będziesz chciał to odezwij się za rok to dam ci namiary na pewnych wykonawców na których się nie zawiodłem - zarówno od kalendarzy jak i od polarów przez wlepki po smycze.
Mi zrobili kalendarki w środku grudnia bez probelmu z terminami itp. Czas realizacji od wysłania maila z projektami do odebrania przeze mnie w grudniu przed świętami był 7 dni roboczych. A powiem ci nawet że rodzaj papieru i jakość druku nieporównywalnie lepsza od kalendarzy z ub. roku Audi80.pl. Kreda się przy tym chowa. Coś prawie jak papier fotograficzny i większy rozmiar bo A3+. Cena praktycznie ta sama.
Jak będziesz chętny to daj znać to ci dam namiar. Boisz się panicznie wykonawców wysyłkowych - rozumiem. Ale jak ktoś ci poleca zarówno czas realizacji, rzetelność i jakość wykonania to nie wiem dlaczego nie chcesz skorzystać.
Jak będziesz chciał to odezwij się za rok to dam ci namiary na pewnych wykonawców na których się nie zawiodłem - zarówno od kalendarzy jak i od polarów przez wlepki po smycze.