[Audi 80 B3] białe b3 od Taktownie
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
u mnie świateł nie ma na szczescie bo zaraz bym zameczyl ten silnik <ok>
Ale dobrze powiedziane bo jeszcze wszystko dobrze nie skrecone a juz ze stoperem testuje :mrgreen: Pare dni i sie ogarne, jeżdząc na codzien z 50 KM to spora roznica jak sie ma prawie 2 razy tyle, w takim sensie że całe życie te audi było takim mułem a teraz życie z niego bije, fajnie się jeździ krótko mówiąc
Teraz sobie smaku narobiłem i chyba się zabiorę za tą czarną, tylko tam to wsadze jakas fajna benzynke, zobaczymy po nowym roku jak sie sprawa rozwinie :mrgreen:
Ale dobrze powiedziane bo jeszcze wszystko dobrze nie skrecone a juz ze stoperem testuje :mrgreen: Pare dni i sie ogarne, jeżdząc na codzien z 50 KM to spora roznica jak sie ma prawie 2 razy tyle, w takim sensie że całe życie te audi było takim mułem a teraz życie z niego bije, fajnie się jeździ krótko mówiąc
Teraz sobie smaku narobiłem i chyba się zabiorę za tą czarną, tylko tam to wsadze jakas fajna benzynke, zobaczymy po nowym roku jak sie sprawa rozwinie :mrgreen:
Trochę brudna strzała ale przy okazji kręcenia filmiku machnąłem 2 fotki :mrgreen:
,
Filmik 0-140 (gov mod i przekręcony pin - prawdopodobnie :mrgreen: )
PS. nie działa mi wskaźnik paliwa więc się nie napinać Panowie 8-)
Na dniach ogarnę wskaźnik doładowania i pobawię się trochę ciśnieniem turbinki bo jeszcze nie ruszane.
,
Filmik 0-140 (gov mod i przekręcony pin - prawdopodobnie :mrgreen: )
PS. nie działa mi wskaźnik paliwa więc się nie napinać Panowie 8-)
Na dniach ogarnę wskaźnik doładowania i pobawię się trochę ciśnieniem turbinki bo jeszcze nie ruszane.
Ostatnio zmieniony 09 mar 2013, 19:30 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierwsza sesja 2012 :mrgreen:
, , , ,
Jakby ktoś się dalej zastanawiał "czy to świeci?" :mrgreen:
, , , , ,
, , , ,
Jakby ktoś się dalej zastanawiał "czy to świeci?" :mrgreen:
, , , , ,
Ostatnio zmieniony 09 mar 2013, 19:27 przez taktownie, łącznie zmieniany 1 raz.
nie, znaczki nie, niech coś srebrnego zostanie na aucie
2 dni temu kumpel mnie podkusił na mały sprint z jego passatem bo twierdził że mój nie ma wogóle podejścia, pasek tdi pd 130 km.
Wynik? 0-90 rowno :shock: a dalej do 14-tu odszedł mi o długość auta także wypas, wtryski wyreguluje to jeszcze się zdziwi :mrgreen:
2 dni temu kumpel mnie podkusił na mały sprint z jego passatem bo twierdził że mój nie ma wogóle podejścia, pasek tdi pd 130 km.
Wynik? 0-90 rowno :shock: a dalej do 14-tu odszedł mi o długość auta także wypas, wtryski wyreguluje to jeszcze się zdziwi :mrgreen: