[Łódź] Zacznijmy spoty od nowa ;p
Spot noworoczny udany , zakrapiany picollo i innymi specyfikami Szczęśliwego nowego roku abyśmy sie znowu wszyscy spotkali i aby nasze Audi były tak bezawaryjne w nowym roku jak do tej pory
Ekipa super - obysmy cały nowy rok w tak zgranym towarzystwie spedzali kazdy spot
Chmiel25 - łądnie kopci z 4 kółek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ekipa super - obysmy cały nowy rok w tak zgranym towarzystwie spedzali kazdy spot
Chmiel25 - łądnie kopci z 4 kółek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Co Wam powiem to Wam powiem, to był najlepszy spot na jakim byłem. Szkoda że ostatni w tym roku, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.
Hasło przewodnie na ten rok :
„Z nowym rokiem szybkim krokiem”
Krzysiu nie ma co płakać nad rozl (d)anym mlekiem, łatwo przyszło łatwo poszło. Najważniejsze że Audi zostaje w rodzinie
Hasło przewodnie na ten rok :
„Z nowym rokiem szybkim krokiem”
Krzysiu nie ma co płakać nad rozl (d)anym mlekiem, łatwo przyszło łatwo poszło. Najważniejsze że Audi zostaje w rodzinie
Witam :mrgreen: jestem z forum Audi A4-klub.pl przed świętami na naszego spota podjechał kolega z waszego klubu z propozycja zrobie nia jednego dużego spota miłośników marki Audi, myśle że jest to inicjatywa bardzo dobra <ok> tylko pozostaje się ugadać co do daty odpowiadającej wszystkim. :mrgreen:
czekam na jakieś znak sygnał od was będę zaglądał
Pozdrawiamy A4 KLUB POLSKA <ok>
czekam na jakieś znak sygnał od was będę zaglądał
Pozdrawiamy A4 KLUB POLSKA <ok>
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
w moim mniemaniu troszke było to uszczypliwe... cytat :
napisałem do tych od Audi 80 co kiedys do nas podjechal zobaczymy co odpowiedza decayed
liczysz na wspólny spocik naughty decayed
no zobaczymy co wyjdzie moze byc fajnie kox
Dopisany: 07 Styczeń 2012, 12:14ale u nich ostatnie posty sa z 31.12.2011 confused4
Dopisany: 07 Styczeń 2012, 12:14moze i ja zajade
jeśli tak często tam zaglądają to może na Maj/Czerwiec coś ustalisz decayed decayed
ale to tylko moje odczucia...
napisałem do tych od Audi 80 co kiedys do nas podjechal zobaczymy co odpowiedza decayed
liczysz na wspólny spocik naughty decayed
no zobaczymy co wyjdzie moze byc fajnie kox
Dopisany: 07 Styczeń 2012, 12:14ale u nich ostatnie posty sa z 31.12.2011 confused4
Dopisany: 07 Styczeń 2012, 12:14moze i ja zajade
jeśli tak często tam zaglądają to może na Maj/Czerwiec coś ustalisz decayed decayed
ale to tylko moje odczucia...
- Icemerc-zona
- Forum Audi 80