B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Korci :mrgreen:300zx pisze:Dobra robota <czapa> Nie korci, żeby jakiegoś gruza przeznaczyć na kajtki i regularnie startować?
Avanta coraz bardziej szkoda upalać stąd decyzja o malowaniu i stylu. Strasznie czuć jego masę szczególnie na do hamowaniu i nawrotach. I teraz wyszedł brak torsena bo po nawrocie do trójki nie ma trakcji i trzeba odpuszczać. Torsena zamówiłem i czekam aż Derbiak będzie miał czas żeby go zamontować.
W tym roku mam plan startować we wszystkich Kzk-ach w obrębie łodzi . Narazie Avantem żeby sobie przypomnieć o co chodzi.
I jeszcze czekam na odpowiedz od kumpla czy sprzeda mi swoją rajdówke. Jak nie to sam bede tworzył ulep do rajdów. Plan jest zobaczymy co czas pokaże. :mrgreen:
pozdro
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80
Jakieś Kzk- są w planach i KJS-y w okręgu Łodzkim. A zlotu nie będzie tak samo toru nie mamy Nie ma miejsca żeby coś z organizować najbliżej Wyrazów pod Częstochową.Grzegorz7A pisze:u Was coś się nie organizuje? chyba tak. No i jak by nie patrzeć w połowie drogi dla wszystkich, oprócz tych z Łodzi
A tam to jestem pierwszy :mrgreen:
No i udało mi się dziś rozwalić trochę Audi.
Na prostej drodze wykręciłem piruet trafiając przy okazji w Peugeota 206, Przy zabojczej prędkości około 15/20 km/h . W Pugu tylko podrapałem zderzak i leciutko wgnoitłem klape. W Audi niestety strat cała masa :cry:
Zderzak nie przeżył
Lampa nie istnieje :-x
migacz i halo również :cry:
Błotnik lekko zagięty , Maska dostała wybrzuszenie i wygieła zawias i uderzyła w drugi błotnik I tym cudownym sposobem mam do pomalowania calutki przód :cry:
Na szczęście żaden z elementów trwałych nadwozia nie nosi żadnych śladów uszkodzeń
Na upartego wystarczy kupić maske z zawiasami i będzie dobrze. IC i inne rzeczy wyszły bez obrażeń na szczęście.
PS. Górnik zazdrościłęś mi brewek i to dlatego ku Twej radości poszła w diabły <osohozi>
Nie lubie cię.
Na prostej drodze wykręciłem piruet trafiając przy okazji w Peugeota 206, Przy zabojczej prędkości około 15/20 km/h . W Pugu tylko podrapałem zderzak i leciutko wgnoitłem klape. W Audi niestety strat cała masa :cry:
Zderzak nie przeżył
Lampa nie istnieje :-x
migacz i halo również :cry:
Błotnik lekko zagięty , Maska dostała wybrzuszenie i wygieła zawias i uderzyła w drugi błotnik I tym cudownym sposobem mam do pomalowania calutki przód :cry:
Na szczęście żaden z elementów trwałych nadwozia nie nosi żadnych śladów uszkodzeń
Na upartego wystarczy kupić maske z zawiasami i będzie dobrze. IC i inne rzeczy wyszły bez obrażeń na szczęście.
PS. Górnik zazdrościłęś mi brewek i to dlatego ku Twej radości poszła w diabły <osohozi>
Nie lubie cię.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja pier*** :shock:
Kur** mać pech i fatum nad klubowiczami ciąży !
W zeszłym tygodniu we wtorek rozpier***** swoje B3 o kant muru w podobny sposób, tzn bardzo niska prędkośc i też prawą stroną uderzyłem, a teraz Ty i peugeot :evil:
Współczuje Ci szczerze, bo znam ten ból doskonale U mnie nie przeżył zderzak, maska, prawa strona oświetlenia z 90tki, listwa podreflektorowa, belka pod chłodnicą, prawy okular i prawy błotnik.
Maskę wymieniłem, światła zapodałem z B3 i stary zderzak, listwę mam już nową, koniuszek podłużnicy naprostowałem i jest jako tako, tylko drażnią kolorki i ohydny stary zderzak.
U mnie też IC i inne istotne elementy wyszły bez szwanku, ale jednak straty są i serce boli jak się patrzy na to jak auto wygląda teraz
P.S. Zimo wypier***** i swój śnieg zabieraj, nikt Cie nie chce :evil:
Kur** mać pech i fatum nad klubowiczami ciąży !
W zeszłym tygodniu we wtorek rozpier***** swoje B3 o kant muru w podobny sposób, tzn bardzo niska prędkośc i też prawą stroną uderzyłem, a teraz Ty i peugeot :evil:
Współczuje Ci szczerze, bo znam ten ból doskonale U mnie nie przeżył zderzak, maska, prawa strona oświetlenia z 90tki, listwa podreflektorowa, belka pod chłodnicą, prawy okular i prawy błotnik.
Maskę wymieniłem, światła zapodałem z B3 i stary zderzak, listwę mam już nową, koniuszek podłużnicy naprostowałem i jest jako tako, tylko drażnią kolorki i ohydny stary zderzak.
U mnie też IC i inne istotne elementy wyszły bez szwanku, ale jednak straty są i serce boli jak się patrzy na to jak auto wygląda teraz
P.S. Zimo wypier***** i swój śnieg zabieraj, nikt Cie nie chce :evil: