Witam!
Tak jak w temacie chciałbym się dowiedzieć jakie zastosowanie ma kabel i gdzie powiniem byc on wpięty :?: Znalałem miejsce na niego w zbiorniczku płynu chłodzącego tak od dołu, ale nie jestem pewien czy tak powinien być i narazie go nie podłączyłem. Poniżej fotka. Pozdrawiam
[B4 1.9 TDI 1Z] Co to za kabel i za co jest odpowiedzialny?
Jeżeli jest to wtyczka z przewodami koloru brązowego i błękitno-żółtego, to powinna być wpięta w gniazdo pod zbiorniczkiem wyrównawczym do czujnika poziomu cieczy chłodzącej. Przy sygnale o zbyt niskim poziomie płynu zapala się lampka w MC.tomekk666 pisze:jakie zastosowanie ma kabel i gdzie powiniem byc on wpięty
Mobilek, dzięki wielkie za pomoc. Myśle, że ta wtyczka będzie od tego co napisałeś, a żeby być pewnym sprawdzę jutro jakiego koloru przewody się tam znajdują. Pozdrawiam
Dziś sprawdzałem tą wtyczkę i wychodzi z niej przewód niebiesko-żółty i brązowy czli to ten czujnik o którym kolego pisałeś, podłączyłem go tam gdzie miał być. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Temat można już zamknąć. Pozdrawiam
Dziś sprawdzałem tą wtyczkę i wychodzi z niej przewód niebiesko-żółty i brązowy czli to ten czujnik o którym kolego pisałeś, podłączyłem go tam gdzie miał być. Jeszcze raz dzięki za pomoc. Temat można już zamknąć. Pozdrawiam