[ all AUDI ] Firma " DEPO " - opinia o produkcie ?
[ all AUDI ] Firma " DEPO " - opinia o produkcie ?
Witam.
Mam do was pytanie odnośnie formy DEPO. Jak jest z trwałością , jakością wykonania oraz dopasowania ?? Po 16 latach myślę aby wymienić kierunkowskazy na nowe - mam oryginaly Hella ale zab czasu poprostu jest troszke zniszczył a to od kamieni, a to sie lekko zmatowiły itp... Nowe hella to koszt 100zł sztuka... Depo troszke tańsze ale narazie bije sie z myślami i czekam na wasze opinie względem DEPO
Będe wdzięczny za opinie
Mam do was pytanie odnośnie formy DEPO. Jak jest z trwałością , jakością wykonania oraz dopasowania ?? Po 16 latach myślę aby wymienić kierunkowskazy na nowe - mam oryginaly Hella ale zab czasu poprostu jest troszke zniszczył a to od kamieni, a to sie lekko zmatowiły itp... Nowe hella to koszt 100zł sztuka... Depo troszke tańsze ale narazie bije sie z myślami i czekam na wasze opinie względem DEPO
Będe wdzięczny za opinie
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 21:47 przez icemerc, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Miałem styczność z kierunkami do B3. Chłopaki na zlocie też takie mieli - te czarne. Sorki ale nie pamiętam kto jest kto. Ja nie narzekam. Wyglądają w miarę. Spasować też się dały. Świecić, świecą więc swoje zadanie spełniają.
U siebie niestety mam styczność z jakimiś strasznie badziewnymi przednimi lampami i tu już jest obraz nędzy i rozpaczy, ale one nie są Depo tylko jeszcze jakiś straszny szrot.
U siebie niestety mam styczność z jakimiś strasznie badziewnymi przednimi lampami i tu już jest obraz nędzy i rozpaczy, ale one nie są Depo tylko jeszcze jakiś straszny szrot.
- karolas123
- Forum Audi 80
Firma robi dużo do róznych marek... Ale nie oszukujmy sie zamiennika lepszego w tej kasie na rynku nie ma i pewnie nie bedzie. Znajomy oszklił audi 80 dostał 2 nowe z ubezpieczalni. 2 rok swiaca tak samo. Nie połuszczyły sie zaczepy nie wyłamały sie przy montażu, szkła nadal nie sa matowe, i dadza sie ustawić. Niczego wiecej raczej nie trzeba. A w 80 bez soczek i tak swiatło jest liche.
Mam kierunkowskaz przedni Depo około 1,5 roku i wszystko jest OK. Jedna wada to to, że ta uszczelka nad nim kiepsko mi się spasowała.
Halogen przeciwmgłowy jeden też mam Depo a drugi starą Hellę, oba są soczewkowe i na zwykłych żarówkach H3 oba świeciły podobnie. Jak założyłem ksenony 5000K to w Depo widać niestety rozszczepienie światła na kolorowo jak w pryzmacie, ale nie jet to takie bardzo wyraźne, można z tym żyć ale gorzej świadczy o jakości.
Mimo wszystko jak już koledzy wspomnieli spośród tanich zamienników nic lepszego raczej nie znajdziesz.
Halogen przeciwmgłowy jeden też mam Depo a drugi starą Hellę, oba są soczewkowe i na zwykłych żarówkach H3 oba świeciły podobnie. Jak założyłem ksenony 5000K to w Depo widać niestety rozszczepienie światła na kolorowo jak w pryzmacie, ale nie jet to takie bardzo wyraźne, można z tym żyć ale gorzej świadczy o jakości.
Mimo wszystko jak już koledzy wspomnieli spośród tanich zamienników nic lepszego raczej nie znajdziesz.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Fighter001
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- arekkrosno
- Forum Audi 80