Tez to ostatnio zauważyłem. Moze jakaś wielka schizma się szykuje.kacper85 pisze:Same spory, kłutnie i spam
[B3 1,6 PP 1991] ZYCLAM PEARL
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Zawsze na zlociku dzieki temu znajdzie sie chociaz jakis smiechowy temacik przed rozpoczeciem spożywaniachybo101 pisze:Tez to ostatnio zauważyłem. Moze jakaś wielka schizma się szykuje.kacper85 pisze:Same spory, kłutnie i spam
tak a propo to fakt, ze ostatnio co ktos tematu nie zalozy to zaraz jakies klotnie, dobry sposob to olewka i nie udzielanie sie w tym gronie
Pozdro
- sagem
- Forum Audi 80
- Imię: Sebek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
Ty majster to miales organizowac jakis zlot :!: :!: koniec lata tuz tuz a tu lipa, bo mikolaj nie przyniesie mikrofibry <osohozi>keczy pisze:Jak to? Udzielamy sie na maxa bo to furum zostanie opanowane przez sfrustrowanych dewiantow <tance>
Blendy sie montuje a wypic za nia to co?
kacper nie obraz sie za spam, browarkiem poczestuje i bedzie git <ok>
Myślałem że to temat mojego B3 a nie mój ale ok.
B3 jeździ jak powinno nic nowego się z nim nie dzieje. Poza nowym obuwiem na zimę BFGoodrich G-Force Winter (dzięki Chybom dostała nowe używane oryginalne patelnie aero 15") nic nowego się nie wydarzyło.
Teraz szukam większego brata w postaci C4 avant Q, z racji nagłego skoku zapotrzebowania na powierzchnie bagażową w niedalekiej przyszłości...
Miodek, jeszcze nic....
Tak więc jak już pisałem tu i tam jakbyście widzieli ładne C4 avant Q dajcię proszę znać :mrgreen:
Byle do Majóvwki myślę <tance> <tance>
B3 jeździ jak powinno nic nowego się z nim nie dzieje. Poza nowym obuwiem na zimę BFGoodrich G-Force Winter (dzięki Chybom dostała nowe używane oryginalne patelnie aero 15") nic nowego się nie wydarzyło.
Teraz szukam większego brata w postaci C4 avant Q, z racji nagłego skoku zapotrzebowania na powierzchnie bagażową w niedalekiej przyszłości...
Miodek, jeszcze nic....
Tak więc jak już pisałem tu i tam jakbyście widzieli ładne C4 avant Q dajcię proszę znać :mrgreen:
Byle do Majóvwki myślę <tance> <tance>
- mateuszz117
- Forum Audi 80
Robił mi to Słonik także ja roboty miałem przy tym mało Ale podobno masakra wzór do polerowania no i stop beznadziejny. Co mogę potwierdzić bo później samą ręką i pastą nie odświerzysz polerki, trzeba minimum tarczy wirującej na wiertarce. Nie polecam ogólnie, swoje z czasem też będę sprzedawał....mateuszz117 pisze:swietne autko..tyl z us-em tez niczego sobie..widze ze masz podobne alu do moich, musze je tez odnowic powiedz mi duzo roboty przy polerce?jak sie szlifuje to aluminium na tych felgach?ciezko ? i czym zrywales bezbarwny ? moze byc pw 8-) sory za tyle pytan.. pozdro
- mateuszz117
- Forum Audi 80