Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
ATLAS to fotki z przeglądu całego roku eheh dlatego niektóre stare niektóre nowe
Co do tapicerki no silła jest a mnie najbardziej satysfakcjonuje jak sam coś robię przy aucie i powiem ci że 100 godzin nie wiem czy nie mało heheh
aktualizacja
no i dzisiaj zabraliśmy się z pagorem za moją deskorolke dostała komplet nowych pasków + nowy rozrządzik dodatkowo przód nabrał nowego wyglądu
Co do tapicerki no silła jest a mnie najbardziej satysfakcjonuje jak sam coś robię przy aucie i powiem ci że 100 godzin nie wiem czy nie mało heheh
aktualizacja
no i dzisiaj zabraliśmy się z pagorem za moją deskorolke dostała komplet nowych pasków + nowy rozrządzik dodatkowo przód nabrał nowego wyglądu
Ostatnio zmieniony 19 sty 2012, 22:57 przez meir, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Forum Audi 80
no to jedziemy mam narazie kilka fotek z szycia bo choroba daje po dup... i nie ma siły na szycie
wycięcie na wymiar i rozrysowanie rombów :
po wyszyciu pierwsze przymiarki
postaram się systematycznie aktualizować temat
co do trwałości to jak ktoś dba to nie odbiega od prawdziwej skóry.
Eco jaką kupiłem jest jak to mówią z górnej półki a nie jak te z allegro za 12 zł za metr jakiej jest produkcji szczerze nie wiem
wycięcie na wymiar i rozrysowanie rombów :
po wyszyciu pierwsze przymiarki
postaram się systematycznie aktualizować temat
co do trwałości to jak ktoś dba to nie odbiega od prawdziwej skóry.
Eco jaką kupiłem jest jak to mówią z górnej półki a nie jak te z allegro za 12 zł za metr jakiej jest produkcji szczerze nie wiem
- grzechas_audi
- Forum Audi 80
bardzo fajnie, podoba mi się :mrgreen: <ok> a tak zapytam czy realizacja zamówień zewnętrznych wchodzi w grę w późniejszym czasie :?: tzn kiedy mogę fotele z coup'y przywieźć
Ostatnio zmieniony 23 sty 2012, 13:00 przez grzechas_audi, łącznie zmieniany 1 raz.