poprawiłemeSPe pisze:Chyba do lamp. Mały babol co?
[Audi 80 B3][Swap 20V Turbo] hibernacja
- pawelw_1986
- Forum Audi 80
odnosnie foli na lampy to na Twoim miejscu sprobowalbym folii ORACAL 8300 073 albo 074.
Powinno podejsc :mrgreen:
tylko jak to ktos tam wczesniej napisal ze nie spasujesz sie idealnie z kolorem do naroznych lampiszonow...
Powinno podejsc :mrgreen:
tylko jak to ktos tam wczesniej napisal ze nie spasujesz sie idealnie z kolorem do naroznych lampiszonow...
polozyc mozna, tylko efekt bedzie raczej malo zadowalajacy... <lol>gornik pisze:taktownie, a niby dlaczego nie można położyć foli
przeznaczonej na szybę na lampie?
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Lampy to drugorzędne zadanie dlamnie, najważniejsze aby audi ożyła <hmm>
W tyg dotarły tulejki do wtrysków, teraz tylko składać składać składać składać składać składać składać składać składać składać. Trochę to to wszystko się przeciągnęło, jak to w życiu bywa <mur>
Foto:
Na dniach do tego samego magika tokarza jedzie przednia zawiecha na przeróbkę na gwint.
W tyg dotarły tulejki do wtrysków, teraz tylko składać składać składać składać składać składać składać składać składać składać. Trochę to to wszystko się przeciągnęło, jak to w życiu bywa <mur>
Foto:
Na dniach do tego samego magika tokarza jedzie przednia zawiecha na przeróbkę na gwint.
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Apocalipto
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Small3r
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Apocalipto, piękna Be-Trójka. Powiem szczerze, że jest ona kolejną z której czerpię inspirację przy pracach nad moją. Piękna! Powodzenia w pracach!
Zaintrygowało mnie jedno zdanie.
Zaintrygowało mnie jedno zdanie.
Jak się takie coś robi? :roll:Apocalipto pisze:Na dniach do tego samego magika tokarza jedzie przednia zawiecha na przeróbkę na gwint.
- Audi Sport
- Forum Audi 80