Dobrze się czujesz :?: <uhh>rodzynek87 pisze: ile kosztuje katalizator? szukałem po allegro i nie moge znalesc
[b4 1.9 tdi 1z] EGR
- rodzynek87
- Forum Audi 80
- rodzynek87
- Forum Audi 80
Ech..hudy..namawiasz mnie namawiasz..najpierw sprawdze cisnienie na wezu od mapsensora, zeby miec pewnosc ile ładuje(kolega kostrz poleecil) a pozniej może podjade do jakiegoś zakładu z turbinkami i sie zapytam..ciekawi mnie czy nie strzele karpia za to ile mi krzykną..skąpy nie jestem ale koniec miesiaca..
- rodzynek87
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Mariusz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Jest ...tyle że taki sam błąd będzie z powodu braku cisnienia doładowania ,jak i wtedy kiedy będzie za duze ...tyle że z przeładowania łapie awaryjny ,czego nie robi z niedoładowania ...trójniczek w przewód od mapsensora ,zwężka z igły lekarskiej w wężyk od manometru i mierzysz <ok>rodzynek87 pisze:Powiedzcie mi Panowie czy w boschu jest mozliwosc aby vag pokazał błąd przeładowania
- rodzynek87
- Forum Audi 80
Kolrgo Munior
zastanawiam się nad tym bo mój n-75 przy tych temperaturach cos dziwnie klekocze(nie cyka tylko dziwnie chodzi) chciałem podmienic z ojcem ale nie iem kiedy bede w olsztynie ,nie wiem czy nie jest przypadkiem wina tego gwizdu turbiny kiedys jak go kupiłem to przez jakies pół roku po zgaszeniu samochodu słyszałem syczenie z niego przez jakies 5sekund teraz tego juz nie ma.. pozniej zaczeła turbina olej puszczac na zewnatrz
nie wiem czy on mi cos tu nie pierdzieli..no to wymieniłem tylko ze ta pieknie gwizdze :roll:
zastanawiam się nad tym bo mój n-75 przy tych temperaturach cos dziwnie klekocze(nie cyka tylko dziwnie chodzi) chciałem podmienic z ojcem ale nie iem kiedy bede w olsztynie ,nie wiem czy nie jest przypadkiem wina tego gwizdu turbiny kiedys jak go kupiłem to przez jakies pół roku po zgaszeniu samochodu słyszałem syczenie z niego przez jakies 5sekund teraz tego juz nie ma.. pozniej zaczeła turbina olej puszczac na zewnatrz
nie wiem czy on mi cos tu nie pierdzieli..no to wymieniłem tylko ze ta pieknie gwizdze :roll: