Wolfsgruppe Vag Event 1-3.07.2011
Dzieki chłopacy za udany wypad bo jak by nie patrzyc polowa sukcesu udanego zlotu to kimat ktory tworza ludzie <ok>
Zmoknieci
Zmeczeni
ale szczesliwi chcemy wiecej .
Maro poszukaj zakladu ktory zajmuje sie zabezpieczeniami antykorozyjnymi podwozia albo kup kilka szczoteczek do zebów i w kanał w stroju do nurkowania :lol: .
Zmoknieci
Zmeczeni
ale szczesliwi chcemy wiecej .
Maro poszukaj zakladu ktory zajmuje sie zabezpieczeniami antykorozyjnymi podwozia albo kup kilka szczoteczek do zebów i w kanał w stroju do nurkowania :lol: .
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
a więc mili parafianie, to już niecały rok do następnej edycji, czas zacząć odkładać grosiwo i zbierać pomysły aby spotkać się tam znowu w takim samym lub nawet większym składem "serii 80", czego wam i sobie życze
zdjecia jeszcze jakieś dojdą ale to już nie moja broszka <lol>
[ Dodano: 2012-01-23, 15:00 ]
no więc skany z magazynu PVW by norus vwzone:
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
jeśli tak, to wszystkie inne zloty w tym czasie mam głęboko pod serduchem, czekam na potwierdzenie i od razu dzwonie o nocleg i wypisuje wniosek o urlop.norbi z vwzone pisze:29.06-01.07, taką datę podał Przemo w jednym z artykułów... Ale czy jest pewna?
miko, atlas, kolczat, kresek, harry, slonik i atlas, szykujcie sie bo sie potraciliście jakoś, a ja wsumie też zwiałem przed rozpoczęciem imprezy... reszta jaknajbardziej mile widziana!
wiedzieliśmy, że taki jesteś <lol> kartoflu :!: :mrgreen:Maroonio pisze:Fuck You kartofle będę specjalnie udawał, że Was nie maKolczat pisze:szuan, zapomniales o Igorze! :mrgreen:
duo, tak szybko zapingalal na zlot ze wycieraczka chciala zostac w tyle, ale ja zlapal o w ostatnim momencie i dowiozl na zlot
...oby w tym roku nie padal deszcz, a byla piekna sloneczna pogoda