Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
Jedyne w swoim rodzaju czy tutaj na Forum ? Znajac życie zaraz ktos skopiuje pomysł.Bastek pisze:...Teraz Twoje wnętrze będzie jedyne...
Ogolnie obszycie wyszło bardzo ładnie. Skóra pikowana jak w Bentleyu. Jak wiadomo kolor kwestią gustu jest. Moim zdaniem niebieski kolor skóry nie pasuje mi do wnetrza Cabrioletu. Brązowa skóra też kijowo wygląda (Nie powiem jak to wygląda.)
Koru dobór koloru to była masakra ale padło na niebieski ze względu na lakier zewnętrzny i na kolor dywanu w aucie a pomarańczowe przeszycia też nie bez powodu mają taki kolor z zewnątrz auto dostanie pare drobiazgów w tym kolorze Wcześniej miałem żółtą tapicerkę i powiem masakra bo bardzo trudno było to utrzymać w pedanckiej czystości a tu przy niebieskim łatwiej będzie utrzymać tą czystość
Co do zamówień zewnętrznych niestety odpada zastanawiam się nad tym ale to jak uda zakupić się odpowiedni sprzęt do szycia i wygospodaruje miejsce Grzechas jesteś chyba z 20 osobą która pyta czy nie obije jej wnętrza
Bastek ja nie jestem z tych którzy muszą mieć coś czego nikt inny nie ma chodz wiem że na tym forum jest to pożądane ( nie ważne że mi się nie podoba ważne że nikt tego nie ma ) to jest mój samochód i robie go tak jak mi się podoba a jak inni podzielają moje poczynania z nim to tylko cieszy i mobilizuje do działania
dzisiaj max jutro wrzucę fotki skończonego oparcia kanapy tylnej powiem tak robi się ciekawie heh
jedyny problem mam z daszkami przeciwsłonecznymi bo nie mam wizji jak je obić żeby to dobrze wyglądało
Co do zamówień zewnętrznych niestety odpada zastanawiam się nad tym ale to jak uda zakupić się odpowiedni sprzęt do szycia i wygospodaruje miejsce Grzechas jesteś chyba z 20 osobą która pyta czy nie obije jej wnętrza
Bastek ja nie jestem z tych którzy muszą mieć coś czego nikt inny nie ma chodz wiem że na tym forum jest to pożądane ( nie ważne że mi się nie podoba ważne że nikt tego nie ma ) to jest mój samochód i robie go tak jak mi się podoba a jak inni podzielają moje poczynania z nim to tylko cieszy i mobilizuje do działania
dzisiaj max jutro wrzucę fotki skończonego oparcia kanapy tylnej powiem tak robi się ciekawie heh
jedyny problem mam z daszkami przeciwsłonecznymi bo nie mam wizji jak je obić żeby to dobrze wyglądało
no i dekory poszły w czarny połysk na razie folia zobaczę czy mi to będzie pasowało jak nie to pójdą w lakier
boczek tył gotowy
mniej więcej wyglądać to będzie tak ( oparcie kanapy nie ponaciągane jeszcze )
boczek tył gotowy
mniej więcej wyglądać to będzie tak ( oparcie kanapy nie ponaciągane jeszcze )
Ostatnio zmieniony 24 sty 2012, 21:51 przez meir, łącznie zmieniany 1 raz.