[80 B4 ABT]ABT by king:) Zegary z eSyy :)
jakoś mam i nie mam problemu. nawet z hamowaniem silinkiem. wręcz przeciwnie bym powiedział. jedynie co to nie masz takich szarpnięć w układzie jeśli nie wyrównasz gazem odpowiednio prędkości. jeździłeś kiedyś na lekkim zamachu? czy tylko teoretyzujesz?!StaSiu pisze:Ale na lekkim zamachu zapomnijcie o hamowaniu silnikiem
ja jeżdżę i wiem jak jest tym bardziej że to Diesel więc tu nie masz takiego efektu hamowania silnikiem jak w benzynie gdzie masz przepustnicę w dolocie
A kola zamachowe odchudza, wywaza i wyrównuje powierzchnie cierne Pan Otoczak +48 888 826 066 Radom albo Radomsko nie pamietam ;p Czasem ciezko sie dodzwonic bo chłopaki pracuja
Moje ~6kg, razem z paczka chyba 6,30kg wazylo, samego kola nie wazylem bo mi to lotto. Miało byc bez hardcoru zrobione. Polecialo do wyrownania powierzchni ciernej i wywazenia a schudło mu sie "przy okazji" .
Moje ~6kg, razem z paczka chyba 6,30kg wazylo, samego kola nie wazylem bo mi to lotto. Miało byc bez hardcoru zrobione. Polecialo do wyrownania powierzchni ciernej i wywazenia a schudło mu sie "przy okazji" .