Grzesiex w serii 140 kuca w dieslu chyba nie była a 240 zł za 216 to dla mnie podpucha za taką cenę to z AFN można kupić czyli 205 jak dla mnie coś z nimi jest nie tak albo osoba która je sprzedaje nie wie co ma
Jutro dam lepsze foty bo zanim sie uporałem z zapieczonymi szpilkami to była ciemna noc.. Strach pomyśleć co by było jak bym dorwał kapcia gdzieś na trasie..
Wiem wiem koledzy, straszna koza, mnie też to boli Teraz ciąg dalszy zbierania, kierunek zawieszenie
Dadatkowo zakupiłem (dzięki użytkownikowi Smaal3r ;* ) sprinig H&R -35 wraz z z tylnym zawiasem bilsteina, który wygląda już tak:
Wybaczcie że po jednej sztuce ale wszystko robione na szybko, brakuje czasu... będzie w końcu dzien w którym będzie całe zdjęcie rodzinne i w super jakości
Dodatkowo dzisiaj wywaliłem EGR i zrobiłem wolną odme.
Samochód niedomaga z mocą dlatego założyłem temat, gdyby ktoś mógł pomóc zapraszam:
Dobrze działasz elegancko wszystko wygląda, a będzie jeszcze lepiej. Ciekawe jaki będzie efekt na tych -35mm, bo zastanawiam się nad zmianą felg i też spodziewam się allroad'a :mrgreen: