Audi 80 1,6 Turbo D SB ->AKN swap czas zacząć !!
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
I płaszczyzna przylegania jest zła i jeden z otworów jest przesunięty względem otworu w belce.
Dobra strona wszystko OK, płaszczyzny ślicznie przylegają, otwory są OK, natomiast po tej uderzonej stronie jest problem :evil:
W lini nie jest tylko dolny otwór, natomiast górny jest w lini, tylko blacha jest cofnięta.
Dobra strona wszystko OK, płaszczyzny ślicznie przylegają, otwory są OK, natomiast po tej uderzonej stronie jest problem :evil:
W lini nie jest tylko dolny otwór, natomiast górny jest w lini, tylko blacha jest cofnięta.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Przykręć do niej starą belkę, chwyć za jej drugi koniec i poprzeginaj nią podłożnice tak aby wszystkie otwory były w linii. Pewnie trzeba będzie ją trochę przeciągnąć, żeby się nie wracało.pawelrybak15 pisze:płaszczyzna przylegania jest zła i jeden z otworów jest przesunięty względem otworu w belce.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Audi powoli wraca do świata żywych
Dziś z pomocą mojego ojca i podpowiedzi pana Irka udało mi się naprostować to co było do naprostowania, belka pasuje bez problemu jutro po jej zakonserwowaniu zaczynam składanie przodu, tym razem z starannym spasowaniem <ok>
Dziękuje wszystkim którzy mnie wsparli przy reanimacji samochodu, szczególne podziękowania dla:
Szara80tkaTDI - za pomoc w szukaniu maski i za wsparcie elementami blacharskimi
Leo - za podarowanie mi kierunkowskazu :mrgreen:
Kunik - za podarowanie mi halogenu
Trepek - za szybką wysyłkę belki i listwy podreflektorowej
A także dla wszystkich innych którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do pomocy przy reanimacji auta
Dziś z pomocą mojego ojca i podpowiedzi pana Irka udało mi się naprostować to co było do naprostowania, belka pasuje bez problemu jutro po jej zakonserwowaniu zaczynam składanie przodu, tym razem z starannym spasowaniem <ok>
Dziękuje wszystkim którzy mnie wsparli przy reanimacji samochodu, szczególne podziękowania dla:
Szara80tkaTDI - za pomoc w szukaniu maski i za wsparcie elementami blacharskimi
Leo - za podarowanie mi kierunkowskazu :mrgreen:
Kunik - za podarowanie mi halogenu
Trepek - za szybką wysyłkę belki i listwy podreflektorowej
A także dla wszystkich innych którzy w jakikolwiek sposób przyczynili się do pomocy przy reanimacji auta
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Samochód jest już poskładany, obecnie wygląda to tak:
Prócz tego w najbliższym czasie na pokład wleci kilka fajnych gratów, są to m.in słoneczniki pod kolor podsufitki (dzięki Szara80tkaTDI ), oraz oryginalne nagłośnienie Audi (dzięki Trepek) <ok>
Niestety głośniki tylne są od B4 i mam obawy, że to z Duo Soundem i instalacją od B3 nie zagra :evil:
Prócz tego w najbliższym czasie na pokład wleci kilka fajnych gratów, są to m.in słoneczniki pod kolor podsufitki (dzięki Szara80tkaTDI ), oraz oryginalne nagłośnienie Audi (dzięki Trepek) <ok>
Niestety głośniki tylne są od B4 i mam obawy, że to z Duo Soundem i instalacją od B3 nie zagra :evil: