Audi 80 b3 Sport Edition
Czemu wyrzuciłes ori fotele :roll: szkoda :-|
Bo jezeli były one całe, to były większym rarytasem jak biała skóra :lol:
Bordo i zielone ..... Na forum był tylko 2 bordo i jest jeden zielony......
Twój był 3 bordo ......
Co nie zmienia faktu ze potrafisz modzić, i to sie na tym forum szeroko szanuje
Ogólnie super autko :
Bo jezeli były one całe, to były większym rarytasem jak biała skóra :lol:
Bordo i zielone ..... Na forum był tylko 2 bordo i jest jeden zielony......
Twój był 3 bordo ......
Co nie zmienia faktu ze potrafisz modzić, i to sie na tym forum szeroko szanuje
Ogólnie super autko :
-
- Forum Audi 80
Siemka dziś zrobiłem kilka nowych fotek jak wszystko wygląda;] jeszcze dużo pracy mnie czeka, ale w sumie to przyjemnie sobie pomodzić
Tu nowy rozrząd:
Lampy przyciemniłem, choć mam plany już co do soczewek ale trzeba poczekac
A tu fotki z wnętrza, kosmiczna gałka wymieniona na skórzaną:
Fotek felg jeszcze nie robiłem bo ranty w polerce są. Już w garażu leży komplet tylnych szyb elektrycznych, BC też czeka no ale szkoda że nie mam za dużo czasu na prace w garażu. Do letniego sezony myślę, że już wszystko będzie na tip top, pozdrawiam <ok>
Tu nowy rozrząd:
Lampy przyciemniłem, choć mam plany już co do soczewek ale trzeba poczekac
A tu fotki z wnętrza, kosmiczna gałka wymieniona na skórzaną:
Fotek felg jeszcze nie robiłem bo ranty w polerce są. Już w garażu leży komplet tylnych szyb elektrycznych, BC też czeka no ale szkoda że nie mam za dużo czasu na prace w garażu. Do letniego sezony myślę, że już wszystko będzie na tip top, pozdrawiam <ok>
Ostatnio zmieniony 03 lip 2012, 10:40 przez mateuszrolza, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Dziś kolejna seria fotek co udało mi się zrobić na urlopie.
To co udało mi się zrobić:
→4x Elektryczne szyby
→Wygłuszenie wszystkich drzwi
→Nowa instalacja pod audio wszystkie kable nowe oraz nowe zasilanie do radia (fabryczne kable są strasznie cieńkie)
Wiązka do szyb pociągnięta w ori miejscach tak żeby to wszystko miało ręce i nogi
Tak więc zapraszam do oglądania i komentowania, pozdrawiam
To co udało mi się zrobić:
→4x Elektryczne szyby
→Wygłuszenie wszystkich drzwi
→Nowa instalacja pod audio wszystkie kable nowe oraz nowe zasilanie do radia (fabryczne kable są strasznie cieńkie)
Wiązka do szyb pociągnięta w ori miejscach tak żeby to wszystko miało ręce i nogi
Tak więc zapraszam do oglądania i komentowania, pozdrawiam
-
- Forum Audi 80
Daje i to bardzo dużo, nie poznaje, że to moja 80-tka A dźwięk jaki wydają te hifonics jest naprawdę rewelacyjny, bas jest czysty aż nie mogłem w to uwierzyć, zobacze jeszczed jak to pod wzmakiem zagra ale znajomi byli bardzo zdziwieni jak to zagrało :mrgreen:trepek pisze:Napisz czy takie wygłuszenie faktycznie coś daje.
-
- Forum Audi 80
Leża w garażu i w sumie czekają na nowego właściciela bo mi nie są potrzebne a tylko sie marnują, fotel kierowcy standardowo do obszycia;/ jak by ktoś był zainteresowany to pisać, dogadamy sieCo zrobił z bordowymi fotelami ? i w jaki stanie były ?
No właśnie nie wiem czy ze znaczkiem było by lepiej, chyba to zmienie bo na innym forum tez były takie uwagi. Choć z drugiej strony chciałem soczewki założyć od b4 i wtedy kupić jeszcze jeden gril z FK po to żeby ten stary przedłużyć bo jak wiadomo lampy z b4 nie pasuja. Ale zanim to będzie to troche potrwa bo zderzaka z s2 nie umiem dorwacziemor pisze:Co do uwag to nie było by lepiej dać gril ze znaczkiem ?
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80