[Audi Coupe 8B][SWAP AEB] Sucza Rudość
nic sie nie ukryje :mrgreen: i zadne copycat! nie widzialem wczesniej u Ciebie... tylko jak juz zana byla u mnie to kminilem nad tym :mrgreen:
tu foty... robione kaloryferkiem co prawda ale widac <ok>
spaykee pisze:zacny pomysł milordzie
MaSzu pisze:zaiste hrabio!
tu foty... robione kaloryferkiem co prawda ale widac <ok>
Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 19:31 przez Maszu, łącznie zmieniany 1 raz.
ze stickerami? owszem... servo i wyrownawczy :mrgreen: do tego dojdzie malowanie silnika w czarny mat i ssacy w lustro (ktory juz jest w trakcie robienia sie <ok> )dydo85 pisze:mi sie podoba coś wiecej w planach
z zewnetrzych poki co nie zdradzam bo nie chce zapeszac :roll:
powoli do przodu, bez spiny, bez stresu... kazda decyzja przemyslana milion razy :mrgreen:
z takich pierdol to dzis wlecial grill w czarnym macie... idealnie zgrywa sie z czarnymi lampami i nebawem halo i kierunkami <ok>
kiedy tylko chceszshellah pisze:muszę i ja się do ciebie wybrać
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
nie ma takiej opcji :lol: tu moje :Maszu pisze:nic sie nie ukryje :mrgreen:
kopiujesz bezczelnie :lol: :lol: :lol:Maszu pisze:dojdzie malowanie silnika w czarny mat
tu półmat, olejna, dekiel jeszcze świeżutki był
i tak się dowiem 8-) :lol: :lol: :lol: :lol:Maszu pisze: z zewnetrzych poki co nie zdradzam bo nie chce zapeszac :roll:
popieram <ok>Maszu pisze: powoli do przodu, bez spiny, bez stresu... kazda decyzja przemyslana milion razy :mrgreen:
i tu się nasze drogi rozminą niestety Milordzie. Ja już ze stickerem prawie skończyłem Oczywiście PRAWIE, to najważniejsze tu słowo :-> :lol: Ale serva robić nie będę...Maszu pisze:ze stickerami? owszem... servo i wyrownawczy :mrgreen:
a tak pozatym, podoba mnie się 8-)
Hehehe, widać tak samo jesteście zakręceni :mrgreen: ale fajnie wyszło <ok> Co by nie mówić prawie w tym samym momencie żeście mi foto wysłali obklejonych elementów :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 19:44 przez zana, łącznie zmieniany 1 raz.