B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Niestety za dwa tygodnie miałem malować zderzaki. A teraz muszę cały przód :-xChmielu bez takich proszę Jak zrobisz ten przód na cacy to już szkoda będzie
latać bokami tym autem, tytuł masz dobry więc wiesz co robić. Brewki ocalały?
Zderzaka już się nie da posklejać :mrgreen:keczy pisze:Posklejasz i oooo bedzie jak nowka,
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie wiem, czy Cie to pocieszy, ale moje B3 wyglądało gorzej :evil:
Jednak kant muru to wróg najgorszy, u mnie szlag trafił prawą stronę oświetlenia A90, zderzak A90, listwę podreflektorową, błotnik (narazie jako tako naprostowany, ale wywalę go bo wygląda ohydnie), prawy okular (taka blacha nad reflektorem, siedzi w niej zaczep od maski), maskę i belkę pod chłodnicą.
Jednak kant muru to wróg najgorszy, u mnie szlag trafił prawą stronę oświetlenia A90, zderzak A90, listwę podreflektorową, błotnik (narazie jako tako naprostowany, ale wywalę go bo wygląda ohydnie), prawy okular (taka blacha nad reflektorem, siedzi w niej zaczep od maski), maskę i belkę pod chłodnicą.
Olać brewki. Naprawi się.Tighe pisze:Może faktycznie nie pisane były jej te brewki...
Pytanie tak całkiem serio bo maskę mam do malowania.
1- nie znam kodu lakieru
wlepki nie posiadam bo złodzieją się spodobała.
Moge podać vin jeżeli ktoś pomoże.
2- Myślę nad maska w czarnym macie bo i tak muszę zmienić i malować.
pozdro