[80 B3 1.9D] Photo`s Daniel360`s
Jak na razie zamontowanie obrotomierza zamiast zwykłego zegarka, oraz zamontowanie ramek na licznik. Niedawno zamontowałem nowe głośniki z przodu i z tyłu. Potem może jak będę miał kasę to kupię CB Radio i zwykłe radio z USB i jakieś ładne chromy do wnętrza przy klamkach. Ta Audi to moja już druga tyle że ta w Dieslu a poprzedniczka była w Benzyniedanek* pisze:Kolejne B3 na forum życzę powodzenia w użytkowaniu audi a jakieś plany oprócz silnika związane z audiczką :mrgreen:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Dziś wstałem o 6 rano i było -10 stopni i ssania nie włączyłem i chwilkę odczekałem i odpalił bez żadnego kłopotu. Co do niej to powiem tylko jedno ciężko jest ją utrzymać w zimę na drodze bo moment i chwila nieuwagi i już są straty a tego najbardziej się obawiam i dbam jak najlepiej żeby jak najdłużej służyła
Tak to prawda. Te wszystkie Audi w B3 mają blachę ocynk więc możesz jeździć na gołych blachach i nie będzie rdzy To autko kupiłem za jedyne 2.500zł i jest w stanie oryginalnym więc nie mam się co marwić jak na razie Później jak będzie wypłata kupię nowe tarcze i klocki hamulcowe do przodu oraz kupię do tyłu nowe bębny hamulcowe, bosą oryginalne, ale zardzewiałe i nie wiadomo jak długo wytrzymią
- borysekman
- Forum Audi 80