[B3 1.9D 1Y] Światła mijania :(
[B3 1.9D 1Y] Światła mijania :(
Witam Mam problem z moją Audi 80 Gdy włączę światła pozycyjne jest wszystko jak należy, a gdy włączę światła mijania to ich nie ma, a gdy włączę długie światła to się okazuje, że wtedy są dopiero światła mijania na długich. Kupiłem nowy przełącznik świateł wymieniłem go i jest nadal to samo. Sprawdziłem bezpieczniki i wszystkie są dobre. Nie wiem co może się dziać. Proszę o bardzo szybką pomoc
- piotrek 250279
- Forum Audi 80
Przy lampach też to samo robiłem i masa jest bardzo dobra, bo sprawdzałem, ale żeby na długich światłach dopiero działały mijania to w żadnym aucie tak nie miałem jak teraz. Mi się coś wydaje, że to będzie ten cały Przekaźnik bo innego sposobu nie ma. Myszy nie buszują w kablach bo od razu by zwarcie robiło w instalacji
- piotrek 250279
- Forum Audi 80
Tak naprawdę w Audi mojej jest przekaźnik od świateł, a właściwie to mówię prawdę. Światła postoje włączyłem i sprawdzałem wszystkie przekaźniki i się okazało że jest przekaźnik od światła bo postojówki zgasły
PS. A co do tego to wymieniałem żarówki wszystkie jakie były na lepsze białe i jest to samo co przedtem
PS. A co do tego to wymieniałem żarówki wszystkie jakie były na lepsze białe i jest to samo co przedtem
- piotrek 250279
- Forum Audi 80
- piotrek 250279
- Forum Audi 80