[All] Transmiter - opinie
co do transmiterów, to wypowiem sie tak, jest to mały wydatek dzięki któremu nie wydasz dużo pieniędzy, a będziesz mógł słuchać swoich ulubionych utworów bez wydawania ok. 300zł za dobre radio z mp3 i wejściem usb.
używam transmitera w a6 gdzie mam oryginalne radio i dobre naglośnienie, powiem tak, ze fajnie to gra, słychać jakieś tam trzaski jak zagra glośniej, ale jeżeli nie jesteś melowanem i fanatykiem to spokojnie coś takiego mozesz kupić.
Ja mam transmiter z allegro za 30zloty polskich i na prawde chodzi juz prawie rok, jest pilocik frajda fajna i jak jedziemy gdzieś na wspólne wypady to mozemy słuchac tych samych utworów ze znajomymi... Podsumowując, jezeli nie chcesz zmieniać radia ori, lub jesteś zasowolony z tego radia ktore masz, a po prostu nie wydajac wiekszej gotówki chcesz pozwolić sobie na długie słuhcanie muzyki, polecam !
używam transmitera w a6 gdzie mam oryginalne radio i dobre naglośnienie, powiem tak, ze fajnie to gra, słychać jakieś tam trzaski jak zagra glośniej, ale jeżeli nie jesteś melowanem i fanatykiem to spokojnie coś takiego mozesz kupić.
Ja mam transmiter z allegro za 30zloty polskich i na prawde chodzi juz prawie rok, jest pilocik frajda fajna i jak jedziemy gdzieś na wspólne wypady to mozemy słuchac tych samych utworów ze znajomymi... Podsumowując, jezeli nie chcesz zmieniać radia ori, lub jesteś zasowolony z tego radia ktore masz, a po prostu nie wydajac wiekszej gotówki chcesz pozwolić sobie na długie słuhcanie muzyki, polecam !
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
witam, z tej okazji ze komercyjne stacje radiowe, ogolnopolskie, puszczaja chlam jednego gatunku i tym samamym narzucaja gusta masom, zdecydowalem sie na poszukiwania transmitera, zmiana radia absolutnie odpada, ori radio najlepiej pasuje do calosci
i teraz sie zastanawiam nad kupnem tego opisanego nr 1, wyglad jego niema znaczenia, gdyz bedzie lezal on i tak schowany w aucie, a interesuje mnie czy juz ktos zniego korzystal? bo ten opisany jako nr dwa odpada, ztego co czytalem opinie o nim, musi miec zewnetrzne zasilanie,
acha i interesuje mnie najlepiej taki co ma wbudowana pamiec ale tkiego raczej za 30zeta nieznajde
i teraz sie zastanawiam nad kupnem tego opisanego nr 1, wyglad jego niema znaczenia, gdyz bedzie lezal on i tak schowany w aucie, a interesuje mnie czy juz ktos zniego korzystal? bo ten opisany jako nr dwa odpada, ztego co czytalem opinie o nim, musi miec zewnetrzne zasilanie,
acha i interesuje mnie najlepiej taki co ma wbudowana pamiec ale tkiego raczej za 30zeta nieznajde
Miałem coś podobnego jak u ciebie nr. 2. Używałem go u mojego taty w aucie bo nie zgadzał się na zmianę radia, a miał ori kaseciaka opla. Szczerze powiem że grało całkiem znośnie. Wiadomo szału nie ma ale jeżeli wytrzymał ponad rok i poszedł do znajomego gdy kupiłem swoje auto to warto te parę złoty wydać. Najlepiej dodać do niego kartę pamięci bo tak nie wystaje. Wybrałem go ze względu na zwartą konstrukcję i brak kabli. Jeżeli nie chcesz zmieniać radio to jest najlepsze rozwiązanie.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- tokarka606
- Forum Audi 80
Ja nie polecam tych najtańszych transmiterów z allegro np: http://allegro.pl/2011-transmiter-fm-mp ... 34448.html
Kupiliśmy sobie z kolegą (ja 2 szt) jeden mi padł po 3 dniach a drugi wytrzymał całe 1.5 tygodnia , koledze też powiedział papa jakoś po tygodniu, więc można by powiedzieć że to sprzęt jednorazowego użytku. Jakość dźwięku była niezła i wszystko było by super jak by działało troszkę dłużej. Może trafiliśmy na jakąś wadliwą serie .
Kupiliśmy sobie z kolegą (ja 2 szt) jeden mi padł po 3 dniach a drugi wytrzymał całe 1.5 tygodnia , koledze też powiedział papa jakoś po tygodniu, więc można by powiedzieć że to sprzęt jednorazowego użytku. Jakość dźwięku była niezła i wszystko było by super jak by działało troszkę dłużej. Może trafiliśmy na jakąś wadliwą serie .
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
i ja tez tak ostatnio pomyslalem, przeciez zaden z nich niema pamieci wewnetrznej, a w kompie czytnik SD sie mi zjaral, wiec tak: radio musi mi te zostac to pewne, wiec transmiter i pewnie taki lepsiejszy poszukam, jak sie trafi cos interesujacego to sie tu pochwaledawid17 pisze:Ja nie polecam tych najtańszych transmiterów z allegro
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Silnik:
Ja mam transmiter identyczny jak ten drugi na foto od Szara80tkaTdi. Używam go od blisko dwóch lat i jedyny mankament to uszkodzony przycisk >>| . Dałem za niego 25,00zł i muszę przyznać, że jak za te pieniądze, to się naprawdę opłacało. Tym bardziej jeśli ktoś chce mieć w aucie ori radio blaupunkta, a chce odtwarzać sobie mp3, no to taki transmiterek to wspaniała sprawa jest . No i nie musimy zdejmować panela, tylko wypinamy tego badyla z gniazda zapalniczki i chowamy . Co jakości dźwięku to na ori głośniach nokia w B3, brzmienie całkiem znośne. Podejrzewam jednak, że na lepszym sprzęcie grającym słychać by było dużo szumów, no ale w standardowej opcji audio nie jest tak źle .
Transmiter - opinie
Witam !
A wiec mam dziś do was takie pytanie, w moim Audi mam zamontowane radio Sony cdx-gt35u, aleeee dziś udało mi się załatwić radio Alpine CDA-9857R za psie pieniądze, i jak na mój słuch Alpine gra lepiej niż Sony, (głośniki w aucie to zestaw odseparowany Alpine spg-17c2) jedyny mankament w tym że Radio sony nie ma wejścia USB, i tu pojawia się pytanie czy warto kupić transmiter z USB czy zostać przy radiu Sony ?
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam !
htransmiter-4gb-mp4-mp3-usb-sd-polskie-menu
A wiec mam dziś do was takie pytanie, w moim Audi mam zamontowane radio Sony cdx-gt35u, aleeee dziś udało mi się załatwić radio Alpine CDA-9857R za psie pieniądze, i jak na mój słuch Alpine gra lepiej niż Sony, (głośniki w aucie to zestaw odseparowany Alpine spg-17c2) jedyny mankament w tym że Radio sony nie ma wejścia USB, i tu pojawia się pytanie czy warto kupić transmiter z USB czy zostać przy radiu Sony ?
Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam !
htransmiter-4gb-mp4-mp3-usb-sd-polskie-menu
Ostatnio zmieniony 21 sty 2012, 10:20 przez matys420, łącznie zmieniany 2 razy.
- karolas123
- Forum Audi 80
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- M@rcus
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Ja swego czasu kupiłem jeden na allegro za 25zł drugi zaś w Media Markt za 80zł, w wyglądzie identyczne, różniły się jedynie napisem. Mam ori radio audi i głośniki w b5, i stwierdzam że różnica jest w jakości dźwięku,dźwięk na tym droższym jest czystszy. Jedyne co mnie denerwuje to że jak wyciszy się do 0 to szumi.
Ogólnie wole to rozwiązanie niż radio z panelem który muszę ciągle zdejmować i chować.
Ogólnie wole to rozwiązanie niż radio z panelem który muszę ciągle zdejmować i chować.