[B3 1.9D 1Y] Światła mijania :(
- piotrek 250279
- Forum Audi 80
wtakim razie on cos tam grzebal napewno . Bez elektryka to chyba sie nie obejdzie.Nastepnym razem jak bedziesz jakis pojazd kupowal to proponuje tak http://www.poboczem.pl/filmiki/video,vI ... ,1,vTime,3 i koles zaraz powie czy cos tam bylo majstrowane
Nic nie jest przerabiane w światłach. Samochód jest w stanie oryginalnym 100% i powiem jedno co do tego tylko było wymieniane żarówki i dziś chciałem zmienić przełącznik ze starego na nowy i co się okazuje jest to samo bez zmian. Przez wymianą żarówek było to samo co teraz, czyli światła mijania są dopiero na długich tam gdzie nie powinny i nie mam długich
Ewidentnie pająk, miałem to samo, długie paliły tylko przy "mruganiu". Rozebrałem pająka wyczyściłem styki i hulaSiwy232 pisze:Witam Ja mam podobnie , mam włączone światła mijania i chce włączyć na drogowe(długie) to nic nie świeci;/ stało mi sie to jak jechałem w nocy i zgasły mi światła jak jechałem na długich :shock:
Powodzenia w kupowaniu przekaźnika świateł postojowych, mijania czy drogowych.Daniel360 pisze:Nie bo ja rozumiem swoje wypowiedzi A co do tego to jutro wam dam znać czy to przekaźnik
Oryginalnie w b3/b4 nie było żadnego przekaźnika do żadnych świateł.
Skoro pajaki podmieniałeś to wina musi leżeć w instalacji, żarówkach.
Co świeci na światłach mijania? Jak dasz długie to masz jakie ? Świeci wtedy kontrolka od drogowych?