Audi coupe gt [odc. 2]Rezanie gwinta
- Patrique
- Forum Audi 80
- Imię: Patryk
- Model: Audi A4
- Nadwozie: Avant
- Silnik:
Ale to tylko taki szczegół. Także i tak, i tak wielki RESPECT skoti, szkoda tylko, że nie mogę jej zobaczyć na żywo. Dobrze, że są jeszcze tacy ludzie jak Ty, którzy zamiast modzić B4 czy picować ciągle nowo zakupioną A4 B6 <ok> (bez urazy) podejmują się prawdziwej pracy... a wręcz sztuki jaką jest odnowienie takiej Coupe, bo to nie jest przecież takie łatwe i w dodatku pewnie części nie są dostępne aż w takim stopniu jak do Audi 80 B3/B4 <ok>
Chodzi Ci o moduł zapłonowy zapewne, nic z elektryki nie ruszałem od x czasu. Muszę się zaopatrzyć w jakiś kontakt spray i wszystko zpsikać bo mam straszna wilgoć w garażu i to może przez to :?: :!:jmm pisze:A ten sterownik układu zapłonowego, co jest przeykręcony do nadwozia po stronie pasażera ruszałeś może?
Hahahhaha mam :mrgreen: ,,psikanie'' spray kontaktem nic nie dało, podmieniłem cały aparat zapłonowy i iskra wróciła, w końcu <ok>jmm pisze:A ten sterownik układu zapłonowego, co jest przeykręcony do nadwozia po stronie pasażera ruszałeś może?
Ostatnio zmieniony 02 lip 2011, 12:46 przez skoti, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako ,że mamy kryzys i z roboty mnie wy*****i i szukam czegoś nowego sensownego (już mam ) to auto musi chwilę poczekać, miało być na wiosnę tego roku ale znając życie tak na spokojnie to będzie najprędzej na jesień/ zimę, a znając życie to pewnie na początek nowego roku powinno być ready.gornik pisze:skoti, kiedy wrzucasz opony i wyjazd? Ładnie wyszła nie powiem.
Brakuje;
-opon;
-CA,
-listw na drzwi,
-kieszeni,
-przeglądu (zbieżność i geometria),
-wycieraczki.
Kasa nie duża została do włożenia jak widzicie ale nie pracując i na to se nie mogę pozwolić w obecnej chwili
Hehheehe dzięki coś tam się rusza powoli , na ,,culta'' w kwietniu czas jechaćduo pisze:spoko, blizej konca jestes do ogolnego ogarniecia wozu, takze nie dygaj małolat :mrgreen: dasz radę, trzymam kciuki :!:
195/45/15
185/45/15
Tłumiczek na wzór słomki z mk1 gti
Naklejki na dekle od alu (oryginalne Power Tech nie przypadły mi do gustu)
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK