Mam nieduzy problemik, domyslam sie przyczyny ale chcialbym miec wiecej pewnosci wiec niebede sie zdradzal ze swoja diagnoza i z checia wyslucham co wy o tym sadzicie. Auto kupilem calkiem niedawno i jestem z niego zadowolony lecz do tej pory jezdzilem nim po miescie i temperatura silnika wachala sie w granicach od 70 do ponad 90 stopni i nawet wiatraki sie wlaczaly jak stalem gdzies w korku i wszystko bylo oki, az do momentu kiedy to wybralem sie w trase...
Otoz pewnego weekendu wybralem sie do laski ktora mieszka troche odemnie jakies 100 pare km i niby wszystko oki ale temperatura byla znikoma, i mialem ledwo ponad 50 stopni i jak wracalem od niej w nocy to tez tak bylo i wlaczajac centralne niebylo mi za cieplo...
Co jest nie tak?
Dzieki z gory za odpowiedzi...
Pozdro dla wszystkich posiadaczy ABK.
[80 B4 ABK 2.0E] Problem z temperatura...
-
- Forum Audi 80
[80 B4 ABK 2.0E] Problem z temperatura...
Ostatnio zmieniony 01 paź 2007, 22:44 przez GrafopreSS, łącznie zmieniany 1 raz.
- Darecki3037
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Dziekuje wszystkim za tak bardzo wyczerpujace odpowiedzi, niektore byly nawet zabawne jesli chodzi o zmiane laski. Niestety obecna laska czytala to i niezgadza sie z tym, na jedyna rzecz jaka sie zgadza to wymiana termostatu. hehe... Tak jak myslalem i mi tez sie wydaje ze sie poprostu zawiesil w pozycji otwartej i przez to szybko sie schladza, mimo to dzieki wszystkim, teraz wiem ze niejestem sam.
Pozdro dla wszystkich - milego weekendu z laskami....
Pozdro dla wszystkich - milego weekendu z laskami....
-
- Forum Audi 80