Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[All] Nowe chłodnice i ich jakośc ?

Wszystko inne co nie pasuje do w/w kategori a jest związane z silnikami benzynowymi i LPG
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zawodnik88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[All] Nowe chłodnice i ich jakośc ?

Post autor: zawodnik88 » 04 lut 2012, 10:32

Witam od jakiegoś czasu zauwazyłem że mam mały wyciek płynu chłodniczego w moim audi i zastanawiam się nad kupnem nowej chłodnicy na allegro bo ceny są naprawdę atrakcyjne a wie ktoś jaka jest ich jakośc tych zamienników czy ma w swoim samochodzie taką założoną ?
Ostatnio zmieniony 04 lut 2012, 10:35 przez zawodnik88, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 04 lut 2012, 10:37

Jakość okropna. Cieniutkie blaszki tak, że wydaje się, że od samego patrzenia ulegną pogięciu. Mają inną budowę niż ori chłodnica.
Jeśli Twoja chłodnica nie jest uszkodzona to nie zmieniaj tylko swoją napraw.

Awatar użytkownika
Lucazzz
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lucazzz » 04 lut 2012, 10:41

mam znajomego który jest inzynierem w pewnej firmie na V.... od krakowem wykonujacej czesci zamienne do aut. duzo z nim rozmawiałem juz na ten temat. technolegia w której pracuja pozwala na uzyskanie czasu uzytkowania min chłodnicy nie dłuzej niz 3 lata...
noi oczywiscie maja tez technologie pozwalajaca wykonywac duzo lepszy towar w tej samej cenie, tylko po co? tak własnie nakreca sie gospodarka. tobie sie psuje, ktos to musi wykonac,sprzedac itd...karuzela sie kreci, a im szybciej sie kreci tyl wieksze zyski...

pawelk2002
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pawelk2002 » 04 lut 2012, 11:23

Ja kupowałem na allegro do 1.9TDI z klimą i powiem ci że wykonanie nie jest takie jak ori ale jak kupisz taki sam model to nie ma problemu z montażem ja kupiłem identyczną i wszystko jest ok.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl