[B4]Quattro Avant od eSPe
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
w końcu się pochwaliłeś rudzielcem :lol: pośledzę temat i później te bazgroły poczytam bo nie mam czasu :lol: a furak dobry <ok>
Ostatnio zmieniony 06 lut 2012, 18:55 przez spaykee, łącznie zmieniany 1 raz.
- IC69
- Przyjaciele
- Imię: Irek
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
spaykeewicz, ale to chyba nie do Ciebie było kierowane to pytanie, co?spaykee pisze:Hołowczyc20 napisał/a:
Ps jeszcze mam do kolegi takie pytanko,którą benzynke lejesz 95 czy 98 :oops: :oops:
ROPE
Nosz wreszcie przestałeś się czaić, Sławek. <ok>
To działa, czy to dla picu tylko?eSPe pisze:wylukałem kiedyś taki włącznik z Cabrio do sterowania wszystkimi szybami na raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Na razie dla picu.IC69 pisze:To działa, czy to dla picu tylko?
Ociepli się i łapy nie będą grabieć przy robocie to już nie będzie dla picu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Dziwne bo ja widziałem że wisiało 2h jak zadzwoniłem do sprzedającego.Tighe pisze:Aż dziw, że tyle czasu na aledrogo wisiało to auto
Teraz niedawno wisiało też z Bolesławca, też quattro, też V6 ale bez skór, bez dech poliftowej i ABC a nie AAH.
Ja kupiłem w październiku.
Ruską 95 a jak polską to 98.Hołowczyc20 pisze:którą benzynke lejesz 95 czy 98 :oops: :oops:
Tego to nie kleję. Piłeś już coś dzisiaj?spaykee pisze:ROPE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
oraj pole na traktoree :lol: :lol: :lol:
Ropa jest do traktorów a gaz jest do kuchenek i zapalniczek a te lepsze zapalniczki też są na benzynę. Ja mam PB. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
jak to pisałem byłem trzeźwy, ale już naprawiłem ten błąd :lol: :lol: :lol: :lol:eSPe pisze: Tego to nie kleję. Piłeś już coś dzisiaj?
ja po prostu się śmiałem z pytania Hołka <ok> i troche racji masz, dlatego mój to polonez, nie audi :lol: :lol: :lol:eSPe pisze:Ropa jest do traktorów a gaz jest do kuchenek i zapalniczek a te lepsze zapalniczki też są na benzynę. Ja mam PB. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
Często przeglądam allegro i dobrze pamiętam to auto i te zdjęcia, dzięki tym 5x112. Wystawiane było conajmniej 3-4 razy w różnych odstępach czasowych więc zainteresowania zbytnio nie byłoeSPe pisze:Tighe napisał/a:
Aż dziw, że tyle czasu na aledrogo wisiało to auto
Dziwne bo ja widziałem że wisiało 2h jak zadzwoniłem do sprzedającego.
Teraz niedawno wisiało też z Bolesławca, też quattro, też V6 ale bez skór, bez dech poliftowej i ABC a nie AAH.
Ja kupiłem w październiku.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No niestety.duo pisze:Hak robi słabą robotę, możnaby coś pomyśleć z nim ..
Ale jak piszesz przydaje się czasami. Najlepszą opcją było by jak pisze Bartek dorwać coś ściągane bo nie chciałbym się go pozbywać a niestety wygląda słabo.
Jedyny mod na dzień dzisiejszy to może być nakładka na kulę czerwona hahahahahaha.
Z czasem się pomyśli.
Ten można odkręcić od ramy haka (ten banan z kulą) ale tak czy siak gniazdo na banana będzie widać i gniazdo prundu.
- Niki20
- Forum Audi 80
- Imię: Dominik
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
eSPe, fajnie ten tunel teraz wygląda: diff, szyby i zapalniczka
Co do odpinanego to chyba nawet będę wiedział kto go ma na handel
Auto świetne, ma wszystko czego można sobie wymarzyć... Co do koła to moim zdaniem ZW1 by to nie spasowało bo to koło wizualnie się pomniejsza i żeby je wyeksponować trzeba auto dość mocno kłaść na ziemi...
Plany masz bardzo fajne, będzie auto z gustem zrobione
Co do odpinanego to chyba nawet będę wiedział kto go ma na handel
Auto świetne, ma wszystko czego można sobie wymarzyć... Co do koła to moim zdaniem ZW1 by to nie spasowało bo to koło wizualnie się pomniejsza i żeby je wyeksponować trzeba auto dość mocno kłaść na ziemi...
Plany masz bardzo fajne, będzie auto z gustem zrobione