Szukałem i jest tylko schemacik do podłączenia manetki. Nie ma opisu kabli który za co odpowiada:(aldi pisze:tomo1233, poszukaj bo było to opisane gdzieś dosyć dokładnie, oczywiście dla 1Z na pierburgu.
[80 B4 1Z ]Jak zamontować tempomat do B4 TDI?
- rodzynek87
- Forum Audi 80
Witam, odgrzeję trochę kotleta:) mam troszkę wolnego czasu i chciałbym porezać tempomat... Mam tdi na pierburgu po przekładce - sam robiłem więc jakieś tam pojęcie mam, kompa kupiłem u Muniora i szczerze polecam <ok> kiedyś już robiłem jedno podejście ale coś w pinologii było inaczej jak w golfach i musiałem odpuścić. Moje pytanie czy ma ktoś taką rozpiskę, który pin w ECU odpowiada za przyspieszanie , który za zwalnianie ,a który za uruchomienie? Dodam, że nie mam jeszcze ori manetki i będę dorabiał na guzikach własną. Pozdrawiam.
- Szara80tkaTdi
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
-
- Forum Audi 80
- Imię: Andrzej Cz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Witajcie
Nie posiadam tej mniejszej kostki do manetki tempomatu, szukalem po forach i allegro i nic nei znalazlem, macie pomysl czym ją można zastąpic? wysunąłem przewód jeden z końcówką ktora wchodzi obok do tej wiekszej kostki, no ale osobno na tego bolca sie nie trzyma dobrze, praktycznie wcale. mam jakies stare kostki i myslalem by je przyciac i nalozyc ale tez ciezko bedzie to zalozyc. Ktos ma jakis pomysl?
Nie posiadam tej mniejszej kostki do manetki tempomatu, szukalem po forach i allegro i nic nei znalazlem, macie pomysl czym ją można zastąpic? wysunąłem przewód jeden z końcówką ktora wchodzi obok do tej wiekszej kostki, no ale osobno na tego bolca sie nie trzyma dobrze, praktycznie wcale. mam jakies stare kostki i myslalem by je przyciac i nalozyc ale tez ciezko bedzie to zalozyc. Ktos ma jakis pomysl?