To Ci się udało Koru :mrgreen:KORU pisze:<mikolaj>
Deskorolka
Ostatnio zmieniony 09 lut 2012, 13:32 przez gornik, łącznie zmieniany 1 raz.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
slugs, ale to są koła co jeździły na Kolczata aucie i woziły jego dupę - helooouuułłłłłłłł. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Więc myślę że są za pół darmo.
Swoją drogą widać Kolczat nie chce się z nimi rozstawać i dlatego taka cena.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Więc myślę że są za pół darmo.
Swoją drogą widać Kolczat nie chce się z nimi rozstawać i dlatego taka cena.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
opony tyl maja 7mm bieznika, przod 6mm, tak sa wysrane, a prostowanie polega na wyprosotowaniu, wiec felga przez to jest prosta (chcesz nie prostowane kup se nowe, ja przynajmniej szczerze przestawiam faktyczny stan felg) no i fakt cena taka zeby mi smutno nie bylo sie z nimi rozstawac, tyle za nie dalem, tyle za nie chce, mimo ze wymienilem opony odpolerowalem ranty i pomalowalem rotory, tyle w gwoli tlumaczenia, nie wiem po co poruszacie temat skoro nie jestescie zainteresowani kupnem...
Przy 15" i 7J na balonie 65 to nie wiem co trzeba robić żeby pokrzywić. Ja jednego Brocka 16x9J też prostowałem od wewnątrz bo była lekko podbita, a miałem 215/40. Więc jeśli Koczat prostował fele a nie były bardzo pogiete i nie popękane i spawane to nie widzę żadnego problemu, tym bardziej jeśli robił to ktoś ogarnięty. Oczywiście jak to wygląda w rzeczywistości nie wiem ale dając 3tyś raczej odbiera się osobiście.!StaSiu pisze:Ja mam używki nie prostowane, ani razu i są prościutkieKolczat pisze:chcesz nie prostowane kup se nowe