Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[B3 1.9D 1Y] gaśnie

Bejnar
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Bejnar » 08 lut 2012, 08:06

Nowy filtr już mam, ale będę uparty i jednak spróbuje z gorącą wodą, na dworze -9 i jeszcze do południa pewnie spadnie a auto stoi w garażu. Jak zapale i auto się na grzeje to ta woda nie powinna zamarznąć.

sojer2b
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sojer2b » 09 lut 2012, 18:01

co moglem zrobic nie tak przy plukaniu zbiornika
wyplikalem zalozylem filtr paliwa zalozylem stary myslalem ze sie uda bez zmiany bo mial zaledwie pare dni zalalem filtr odpalilem pochodzil chwile weszedl na obroty i zdechl .
mialem takie same objawy przed wymiana filtra to go wymienilem i bylo ok.
kupilem nowy filter dzisiaj zalozylem i to samo pochodzi chwile przy przegazowce wejdzie na obroty i trzyma ok 2tys pojawia sie duzo powietrze w wezyku od paliwa, wymienilem opaski,wezyyki i dalem to samo z obrotow zejdzie jedynie jak srubkom przy pompie od obrotow zmiejsze je troszke zchodzi z obrotow ale zdycha co robic???????????????????????

[ Dodano: 2012-02-09, 20:16 ]
no a teraz to wogole juz nie zapala

Lingwistyk
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Lingwistyk » 26 lut 2012, 17:27

koledzy uporałem się z problemem tylko jest jeszcze jeden, musze długo kręcić zeby odpalił świece dobre, filtr nowy, nie wiem może założyć zaworek zwrotny ? Montować go na przewodzie od filtra do pompy tak ?

slawe1983
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: slawe1983 » 26 lut 2012, 20:36

A sprawdzaliście zaworek przy odpowietrzniku zbiornika? Może się zaciął i powietrza nie puszcza.
musze długo kręcić zeby odpalił świece dobre, filtr nowy, nie wiem może założyć zaworek zwrotny ? Montować go na przewodzie od filtra do pompy tak ?
Ja mam założony zaworek na powrocie z pompy do zbiornika.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Silniki TD”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl