[B3 1.9D 1Y] gaśnie
co moglem zrobic nie tak przy plukaniu zbiornika
wyplikalem zalozylem filtr paliwa zalozylem stary myslalem ze sie uda bez zmiany bo mial zaledwie pare dni zalalem filtr odpalilem pochodzil chwile weszedl na obroty i zdechl .
mialem takie same objawy przed wymiana filtra to go wymienilem i bylo ok.
kupilem nowy filter dzisiaj zalozylem i to samo pochodzi chwile przy przegazowce wejdzie na obroty i trzyma ok 2tys pojawia sie duzo powietrze w wezyku od paliwa, wymienilem opaski,wezyyki i dalem to samo z obrotow zejdzie jedynie jak srubkom przy pompie od obrotow zmiejsze je troszke zchodzi z obrotow ale zdycha co robic???????????????????????
[ Dodano: 2012-02-09, 20:16 ]
no a teraz to wogole juz nie zapala
wyplikalem zalozylem filtr paliwa zalozylem stary myslalem ze sie uda bez zmiany bo mial zaledwie pare dni zalalem filtr odpalilem pochodzil chwile weszedl na obroty i zdechl .
mialem takie same objawy przed wymiana filtra to go wymienilem i bylo ok.
kupilem nowy filter dzisiaj zalozylem i to samo pochodzi chwile przy przegazowce wejdzie na obroty i trzyma ok 2tys pojawia sie duzo powietrze w wezyku od paliwa, wymienilem opaski,wezyyki i dalem to samo z obrotow zejdzie jedynie jak srubkom przy pompie od obrotow zmiejsze je troszke zchodzi z obrotow ale zdycha co robic???????????????????????
[ Dodano: 2012-02-09, 20:16 ]
no a teraz to wogole juz nie zapala
-
- Forum Audi 80
A sprawdzaliście zaworek przy odpowietrzniku zbiornika? Może się zaciął i powietrza nie puszcza.
Ja mam założony zaworek na powrocie z pompy do zbiornika.musze długo kręcić zeby odpalił świece dobre, filtr nowy, nie wiem może założyć zaworek zwrotny ? Montować go na przewodzie od filtra do pompy tak ?