Nie wiem czy potrafisz zdjąć górną osłonę manetki, od dołu są dwie śrubki.
Po odkręceniu włączyć migacz który szwankuje ( R lub L) i poruszać długą wtyką po stronie manetki wycieraczki ( dociskać lub na bok przechylać, wyjmować wkładać) , i ewentualnie odkręcamy śrubkę górną łączenia manetki, złapać manetkę lewą stronę lewą ręka prawą stronę prawą ręką i próbować ruszać.
Można też próbować bez rozkręcania łapiemy dźwignie i mocno nią ruszamy na tyle by nie połamać jej, ale to czasami efekt słaby ale czasami też zadziała.
W każdych opisanych próbach musi być włączony migacz szwankujący, jak podczas ruszania coś zadziała to mamy winowajcę.
[80 b4] problem - lewy kierunkowskaz
Ja robiłem tak samo,tyle że zdjąłem kierownicę dla lepszego dostępu,do kostek pająka.
Dodatkowo pryskałem "kontaktem" do styków.
Pomogło,kierunki działają,ale jak jest zimno(mróz tak jak teraz)to po włączeniu kierunkowskazu,słychać na początku "bzyczenie",ale migacz działa normalnie.
Wymieniłem przerywacz,to samo,myślę,że wina leży po stronie przełącznika zespolonego.
Dodatkowo pryskałem "kontaktem" do styków.
Pomogło,kierunki działają,ale jak jest zimno(mróz tak jak teraz)to po włączeniu kierunkowskazu,słychać na początku "bzyczenie",ale migacz działa normalnie.
Wymieniłem przerywacz,to samo,myślę,że wina leży po stronie przełącznika zespolonego.