Audi 80 b4 byKozior (2.8 V6)Malowanie całego auta itp. :P
ChłOOOOpie :shock: pytasz czy ci felgi pasuja??!! leza jak ulał, nic innego tu nie widze.... a co do wysokosci zawieszenia to do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic, i wszystkiego nauczyc, nawet ostrozniejszej jazdy, sposobu podjazdow, i pokonywania progow zwalniajacych <ok> kwestia treningu... :mrgreen:
Co do felg to dałbym coś w stylu BROCK B1 albo BORBET T 16' ET 15l ub 20 z polerowanym rantem i srodkiem felgi pomalowanym w jakiś ciemniejszy kolorek np. grafit :mrgreen: oponki 215/40 lub 205/45 w zaleznosci od tego co kto lubi . Bedziesz mogl wtedy daj nizej audi :lol: Wtedy bedziesz mial hardcore
-
- Audi 80 Klub
Witam wszystkich po dlugim czasie czas na jakas aktualizacje tematu bo dawno tu nic nie pisalem mam pare nabytkow nowyc h wiec pisze:
Pierwsze co to wyrezany uchwyt w srodkowy tunel z audi a4 2001rok.
Wreszcie zamontowane podgrzewane fotele brakowalo mi tylko instalacji i przelacznikow ale juz wszystko jest i dziala
Jest tak samo Tempomat :mrgreen:
Nowa cala kanapa bo tamta byla beee wogole nie pasowala bo byla z audi 100 ta jest z audi 90 i wszystko gra byly 2 male przerobki ale pasuje
Zawitaly tez dodatkowe zegary <ok>
Obszyta na nowo kierownica skora
Dlugo oczekiwany gwint FK Automotiv niestety tylko do przodu, ale moze bedzie tez tyl
A tak lezy
Tutaj nowe felgi do audi wreszcie z rantem i szerokie wszystkie 4 na 9 cali
Tutaj jeszcze zdjecie podgladowe beez gwintu z przodu
Nabylem tez tanim kosztem lotke aluminiowa z Audi Competition
No i wczorajszy maly remoncik wymiana wszystkich uszczelek mozliwych na gorze silnika kolektory przepustnice dekle pompa wspomagania i wiele innych,w silniku wczesniej zostala wymieniona masa roznych czujnikow sondy itp niestety nie mam fotek z tego:/
A tu jeszcze jakies zdjecie jedno mi sie zachowalo ze zlotu w Kryspinowie 2011r.
Przepraszam za kolejnosc wszystkiego i ze tak pomieszane ale to wszystko z roku 2011 i to i tak nie wszystko bo z reszty nie mam zdjec ale teraz bede pisal wszystko aktualnie co sie dzieje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pierwsze co to wyrezany uchwyt w srodkowy tunel z audi a4 2001rok.
Wreszcie zamontowane podgrzewane fotele brakowalo mi tylko instalacji i przelacznikow ale juz wszystko jest i dziala
Jest tak samo Tempomat :mrgreen:
Nowa cala kanapa bo tamta byla beee wogole nie pasowala bo byla z audi 100 ta jest z audi 90 i wszystko gra byly 2 male przerobki ale pasuje
Zawitaly tez dodatkowe zegary <ok>
Obszyta na nowo kierownica skora
Dlugo oczekiwany gwint FK Automotiv niestety tylko do przodu, ale moze bedzie tez tyl
A tak lezy
Tutaj nowe felgi do audi wreszcie z rantem i szerokie wszystkie 4 na 9 cali
Tutaj jeszcze zdjecie podgladowe beez gwintu z przodu
Nabylem tez tanim kosztem lotke aluminiowa z Audi Competition
No i wczorajszy maly remoncik wymiana wszystkich uszczelek mozliwych na gorze silnika kolektory przepustnice dekle pompa wspomagania i wiele innych,w silniku wczesniej zostala wymieniona masa roznych czujnikow sondy itp niestety nie mam fotek z tego:/
A tu jeszcze jakies zdjecie jedno mi sie zachowalo ze zlotu w Kryspinowie 2011r.
Przepraszam za kolejnosc wszystkiego i ze tak pomieszane ale to wszystko z roku 2011 i to i tak nie wszystko bo z reszty nie mam zdjec ale teraz bede pisal wszystko aktualnie co sie dzieje. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: