Prosze zostawcie mnie na forum :-P
Prosze zostawcie mnie na forum :-P
Kolegi musze się Wam troszkę wytłumaczyć przez ostatnie kilka miesięcy nie zaglądałem na forum za często bo dużo czasu zajmowała mi praca a każdą wolną chwilę przeznaczałem na poszukiwania drugiego OOOO <lol> No i wczoraj udało się znaleść C4 100 2.8 automat. Teraz (o ile mnie pozostawicie) będę już miał więcej czasu żeby to wszystko ogarniać.
P.S.
Moje B3 przejmuje teść więc na forum dalej będzie <ok> A mnie z C4 100 chyba też przyjmniecie bo na inne forum nie chce iść, z resztą takie chyba nie ma. Więcej zdjęć dodam w odpowiednim dziale jak już za tydzień będzie ona u mie.
P.S.
Moje B3 przejmuje teść więc na forum dalej będzie <ok> A mnie z C4 100 chyba też przyjmniecie bo na inne forum nie chce iść, z resztą takie chyba nie ma. Więcej zdjęć dodam w odpowiednim dziale jak już za tydzień będzie ona u mie.
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
- Imię: Zbyszek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK
Na stos z NIM ! <ok> taki mały żarcik.
Swoją droga niezła "Setka" tylko ten automat mi nie pasuje.
a poza tym zawiecha tej OOOO nieśmiertelna ale w sedanie kufer troche dziwnie skonstruowany pozatym o tych modelach mam same superlatywy.
Braciak taką ma w Avancie ale juz pierwsza A6 tylko 2,5 R5 AAT i powiem ze wół do pracy
Swoją droga niezła "Setka" tylko ten automat mi nie pasuje.
a poza tym zawiecha tej OOOO nieśmiertelna ale w sedanie kufer troche dziwnie skonstruowany pozatym o tych modelach mam same superlatywy.
Braciak taką ma w Avancie ale juz pierwsza A6 tylko 2,5 R5 AAT i powiem ze wół do pracy