Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

Zniżki na części w Intercarsie.

Dział ogólny dotyczący Polskiego Klubu Audi 80
Awatar użytkownika
tomek1982
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: tomek1982 » 11 lut 2012, 20:23

akcja napewno nie jest zla klubowiczom przyda sie zmizka na czesci.Ja osobiscie nie chce miec z intercarsem nic wspolnego nie chce znizek ich i ich czesci
kolega pracuje w Fordzie ma znizki max jakie sa mozliwe jak chcialem sprzeglo to cena nie byla wogule atrakcyjna a sklep mam 8 km dalej w ktorym mam ceny prawie ze hurtowe i firmy od wyboru do koloru

Awatar użytkownika
Jarewa
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Jarek
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.0 ABT

Post autor: Jarewa » 11 lut 2012, 23:01

Nie wypali ten pomysł. Nie ma takiego czegoś jak grupowe upusty, ja mając kartę zniżkowa w tym sklepie jako warsztat mogę klientom kupować itd ale w przypadku reklamacji to tylko ja mogę reklamować, po prostu chcą się uchronić od tego że idzie Zdzichu do sklepu podaje kod kupuje 30% taniej ( paragon bądz fak.) jest w cenie 100% i gdyby robił reklamacje to by musieli mu oddać to co jest na paragonie czyli Zdzichu jeszcze na tym zarobił by upust.

O taka informacja.

Awatar użytkownika
axell
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: axell » 11 lut 2012, 23:13

Jarewa, To co napisałeś to jest przestępstwo gospodarcze i takich rzeczy nikt nie robi. Możesz mieć na FV cenę 100% w odpowiednim okienku upust, a kwota do zapłaty jest zawsze po rabacie. A to dla tego żeby sklep współpracujący z IC mógł sobie doliczyć marżę (tyczy się to też mechaników). Poza tym logicznie popatrz na sprawę:
Kupujesz część za 100 zł dostajesz rabatu 30% i płacisz 70zł, na paragonie lub FV kwota 100 od której IC musi zapłacić podatek :!:
Ot takie sprostowanie ;-)

czarny286

Post autor: czarny286 » 12 lut 2012, 09:53

u mnie też w pomorskim otworzyli taki sklep nawet nie wiedziałem że tam takie cyrki są !
ja osobiście zaopatruje się w auto landzie,mój kolega tam pracuje i mam trochę zniżek,oczywiście nie wszystko do końca wychodzi taniej ale mają bardzo duży asortyment i mozliwości sprowadzenia części

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dział Forum Audi 80”