akcja napewno nie jest zla klubowiczom przyda sie zmizka na czesci.Ja osobiscie nie chce miec z intercarsem nic wspolnego nie chce znizek ich i ich czesci
kolega pracuje w Fordzie ma znizki max jakie sa mozliwe jak chcialem sprzeglo to cena nie byla wogule atrakcyjna a sklep mam 8 km dalej w ktorym mam ceny prawie ze hurtowe i firmy od wyboru do koloru
Zniżki na części w Intercarsie.
- Jarewa
- Forum Audi 80

- Imię: Jarek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABT
Nie wypali ten pomysł. Nie ma takiego czegoś jak grupowe upusty, ja mając kartę zniżkowa w tym sklepie jako warsztat mogę klientom kupować itd ale w przypadku reklamacji to tylko ja mogę reklamować, po prostu chcą się uchronić od tego że idzie Zdzichu do sklepu podaje kod kupuje 30% taniej ( paragon bądz fak.) jest w cenie 100% i gdyby robił reklamacje to by musieli mu oddać to co jest na paragonie czyli Zdzichu jeszcze na tym zarobił by upust.
O taka informacja.
O taka informacja.
Jarewa, To co napisałeś to jest przestępstwo gospodarcze i takich rzeczy nikt nie robi. Możesz mieć na FV cenę 100% w odpowiednim okienku upust, a kwota do zapłaty jest zawsze po rabacie. A to dla tego żeby sklep współpracujący z IC mógł sobie doliczyć marżę (tyczy się to też mechaników). Poza tym logicznie popatrz na sprawę:
Kupujesz część za 100 zł dostajesz rabatu 30% i płacisz 70zł, na paragonie lub FV kwota 100 od której IC musi zapłacić podatek :!:
Ot takie sprostowanie
Kupujesz część za 100 zł dostajesz rabatu 30% i płacisz 70zł, na paragonie lub FV kwota 100 od której IC musi zapłacić podatek :!:
Ot takie sprostowanie
-
czarny286