Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy ucando.pl

ACTA

Dla starszych bywalców, sympatyków. Nasza "historia" klubu Audi 80.
Awatar użytkownika
goldi j51
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Robert
Model: Audi A6
Nadwozie: Sedan
Kontakt:

Post autor: goldi j51 » 10 lut 2012, 18:36

Najgorzej że w tym rządzie są cały czas te same twarze i każdy tylko swoje kieszenie nabija i myślą co tu zrobic żeby wydoić społeczeństwo zaczynając od fotoradarów kończąc na abonamencie za telewizje i radio i jeszcze dojdzie do tego że nawet abonament za radio w autku będziemy płacić a prezenterzy telewizyjni będą zarabiać ładną kasę. Tak czasem myślę żę szkoda że cały rząd nie leciał tym samolotem do smoleńska może wtedy nowy rząd i nowe twarze coś by zmieniły w tym kraju, nie myście że nie mam współczucia przecież to tylko zwykli ludzie. Ewentualnie jak napisał koko Hitler przydałby się w tym kraju. Ja powtarzam swojemu młodemu ( 18 lat) kończ szkołe i wypad z tego kraju może za jakis czas nie będzie wiz do stanów. :-D a na koniec nie długo będzemy pracować do 67 lat a juz w tej chwili ludzi po 50 roku życia nie chcą zatrudniać firmy bo nie uczą sie tak szybko jak młodzi takzę zosta ło mi jeszcze 14 lat pracy a póżniej jak to powiedział Kiepski najgorsze pierwsze dwa lata na bezrobotnym pózniej już zleci :mrgreen:

Awatar użytkownika
Motostacja pl
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Motostacja PL
Model: Audi 80 B4
Nadwozie: Sedan quattro
Silnik: 2.8 AAH
Kontakt:

Post autor: Motostacja pl » 12 lut 2012, 12:12

Hitlera to może bym nie chciał, ale taki Piłsudski to by się przydał. Gdyby dożył II WŚ sprawy pewnie miałby się inaczej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Społeczność sympatyków. Stara nasza historia.”