ACTA
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
Najgorzej że w tym rządzie są cały czas te same twarze i każdy tylko swoje kieszenie nabija i myślą co tu zrobic żeby wydoić społeczeństwo zaczynając od fotoradarów kończąc na abonamencie za telewizje i radio i jeszcze dojdzie do tego że nawet abonament za radio w autku będziemy płacić a prezenterzy telewizyjni będą zarabiać ładną kasę. Tak czasem myślę żę szkoda że cały rząd nie leciał tym samolotem do smoleńska może wtedy nowy rząd i nowe twarze coś by zmieniły w tym kraju, nie myście że nie mam współczucia przecież to tylko zwykli ludzie. Ewentualnie jak napisał koko Hitler przydałby się w tym kraju. Ja powtarzam swojemu młodemu ( 18 lat) kończ szkołe i wypad z tego kraju może za jakis czas nie będzie wiz do stanów.
a na koniec nie długo będzemy pracować do 67 lat a juz w tej chwili ludzi po 50 roku życia nie chcą zatrudniać firmy bo nie uczą sie tak szybko jak młodzi takzę zosta ło mi jeszcze 14 lat pracy a póżniej jak to powiedział Kiepski najgorsze pierwsze dwa lata na bezrobotnym pózniej już zleci :mrgreen:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: