bo to niemoty, weź zorganizuj znowu :mrgreen: przynajmniej będzie konkretnietomkom1 pisze: a tak wogole to zauwazam ze brandzlujecie sie z tym jak ci z wiekszych audi...pol roku gledzenia i ustalania...jak baby...nie obrazajac prawdziwych bab z krwi i kosci.
Plany na przyszły rok
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
No ja myślałem pociągnąć temat ale chłopaki się namyślić nie mogę czy centrum czy gdzie.
Były głosy że centrum to centrum. Na siłę nie będę zapraszał nikogo na Dadaj choć rok temu było miło.
Nikt nie wyskakuje z konkretną propozycją o imprezie w centrum to coś czuję że trzeba będzie zrobić coś we wrześniu na Dadaju i tyle. Kto przyjedzie to przyjedzie.
Były głosy że centrum to centrum. Na siłę nie będę zapraszał nikogo na Dadaj choć rok temu było miło.
Nikt nie wyskakuje z konkretną propozycją o imprezie w centrum to coś czuję że trzeba będzie zrobić coś we wrześniu na Dadaju i tyle. Kto przyjedzie to przyjedzie.
spaykee, ja ci spaju powiem tyle...
zlot to my sobie mozemy zrobic mega.dla ludzi z a80....
tylko ja sie pytam gdzie tu zainteresowanie administracji??
znowu napisza do mnie zeby przy ustalaniu kosztow doliczyc prowizje na klub????
albo jak juz uslyszalem raz tekst-nie sciemniaj ze nie masz z tego razem z bratem dzialki....heh.
nikogo poza wami tak naprawde to na tym forum nie interesuje.
wiec zrobcie sobie mega zlot pasjonatow modelu a80 a nie zlot klubu audi80.pl
jak bedzie to zlot pasjonatow to wam to przygotuje.
w przeciwnym wypadku wybaczcie ale mam swoje fora ktorym wole poswiecic czas zeby na zlocie audi-c4 bylo minimum 30 procent populacji forum...
zlot to my sobie mozemy zrobic mega.dla ludzi z a80....
tylko ja sie pytam gdzie tu zainteresowanie administracji??
znowu napisza do mnie zeby przy ustalaniu kosztow doliczyc prowizje na klub????
albo jak juz uslyszalem raz tekst-nie sciemniaj ze nie masz z tego razem z bratem dzialki....heh.
nikogo poza wami tak naprawde to na tym forum nie interesuje.
wiec zrobcie sobie mega zlot pasjonatow modelu a80 a nie zlot klubu audi80.pl
jak bedzie to zlot pasjonatow to wam to przygotuje.
w przeciwnym wypadku wybaczcie ale mam swoje fora ktorym wole poswiecic czas zeby na zlocie audi-c4 bylo minimum 30 procent populacji forum...
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
gejów trzeba linczować jak w egipcietomkom1 pisze: tylko ja sie pytam gdzie tu zainteresowanie administracji??
nie ma problemu, jeżeli jakikolwiek wkład włożą w organizację. Zbierać laury nic nie robiąc każdy potrafitomkom1 pisze: znowu napisza do mnie zeby przy ustalaniu kosztow doliczyc prowizje na klub????
to też smutna prawdatomkom1 pisze: nikogo poza wami tak naprawde to na tym forum nie interesuje.
Dla mnie takim zlotem był pierwszy zlot na który pojechałem ciapongiem. Nie zlot audi80.pl ale audimaniakówtomkom1 pisze: wiec zrobcie sobie mega zlot pasjonatow modelu a80 a nie zlot klubu audi80.pl
czekam na wszelkie informacjetomkom1 pisze: jak bedzie to zlot pasjonatow to wam to przygotuje.
nie zapominaj o kormoranachw przeciwnym wypadku wybaczcie ale mam swoje fora ktorym wole poswiecic czas zeby na zlocie audi-c4 bylo minimum 30 procent populacji forum...
wolę czerwiec, bo będę miał jeszcze poloneza, we wrześniu prawdopodobnie poloneza potnęeSPe pisze:No ja myślałem pociągnąć temat ale chłopaki się namyślić nie mogę czy centrum czy gdzie.
-
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysztof
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
weź po uwagę, że w dziale zlotów i spotów są ogłoszenia o zlotach innych marek, innych krajów. Także nie powinno to zostać w ten sposób odebrane. Ale znając DOCa, nie wiadomo czego się spodziewać.tylko ze obawiam sie ze na tym forum zostanie to odebrane jako zagrozenie i proba reklamy czyjejs dzialalnosci na podworku regionalnym.