UWAGA ! OSZUST ! --- allegro lewy126_66
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
UWAGA ! OSZUST ! --- allegro lewy126_66
Nie polecam allegrowicza o nicku lewy126_66 .
Inne jego nicki to:
ADAM_RS2
cartoon21
Sprzedałem mu poza aukcja lampę zespoloną prawą do b4 oraz odbłyśnik lewy lampy zespolonej do b4. Napisał do mnie, że lampa ma klejone dwa uchwyty więc mi ją odesłał. Reklamację przyjąłem bo faktycznie nie zauważyłem tego a w aukcji napisałem bdb stan, no cóż, moja wina. Lampa przyszła rozbita i co najgorsze, bez lewego odbłyśnika! Chciałem zwrot odbłyśnika oraz klosz na podmianę ale kontakt się urwał. Pomimu tylu pozytywnych komentarzy w jego profilu radzę na niego uważać. Ja przyznałem się do winy ale tamten człowiek nie ma na tyle odwagi cywilnej by się przyznać oraz jest jawnym złodziejem, bo przywłaścił sobie nie swoją rzecz.
Inne jego nicki to:
ADAM_RS2
cartoon21
Sprzedałem mu poza aukcja lampę zespoloną prawą do b4 oraz odbłyśnik lewy lampy zespolonej do b4. Napisał do mnie, że lampa ma klejone dwa uchwyty więc mi ją odesłał. Reklamację przyjąłem bo faktycznie nie zauważyłem tego a w aukcji napisałem bdb stan, no cóż, moja wina. Lampa przyszła rozbita i co najgorsze, bez lewego odbłyśnika! Chciałem zwrot odbłyśnika oraz klosz na podmianę ale kontakt się urwał. Pomimu tylu pozytywnych komentarzy w jego profilu radzę na niego uważać. Ja przyznałem się do winy ale tamten człowiek nie ma na tyle odwagi cywilnej by się przyznać oraz jest jawnym złodziejem, bo przywłaścił sobie nie swoją rzecz.
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2012, 16:27 przez trepek, łącznie zmieniany 4 razy.
- trepek
- Forum Audi 80
Wiecie, ale dla mnie to chore. Ode mnie wymagał respektowania gwarancji a sam jak ciulowo zapakował to już rączki umył od tego. No i odbłyśnika nie oddał z silniczkiem!
A widzę, że ma fajne graty na sprzedaż, nie ma ktos blisko do niego? Chętnie w ramach rekompensaty bym coś przyjął <ok>
A widzę, że ma fajne graty na sprzedaż, nie ma ktos blisko do niego? Chętnie w ramach rekompensaty bym coś przyjął <ok>
Wielkie dzięki Łukaszuduo pisze:prawdopodobnie inne nicki tego allegrowicza to adam_RS2 cartoon21 oraz pawel2CV
paru konkretnych klientów ( takich co biorą rzadkie i drogie graty i nigdy nie marudzą ) skrażyło mi się na tego człowieka ze mota kręci i oszukuje .. nie wiem jaka prawda ja nie oceniam człowieka, ale widać kolejne potwierdzenie .. ja osobiscie tez sie przejechałem 2x na nim .. wysyłac chciał wszystko zawsze chętnie, ale nie ma opacji żeby coś odebrać osobiście. Raz sie konkretnie umówiłem nadłożyłem specjalnie sporo kilometrów i w ostatniej chwili miał wyłączony telefon.
Wpisz w google numery telefonu moze cos pomoze. Ja dorwałem goscia odemnie z osiedla ktory mi gluche puszczal i jajcarskie smsy pisal . Wpisalem nr z ktorego puszczal baki i juz wiedzialem jakim autem jezdzi bo kiedys wystawiał auto na allegro. Dalej poszlo jak z płatka. Wiec moze dowiesz sie czegos wiecej
- trepek
- Forum Audi 80
To weź go opieprz co to on sobie za kulki ze mną poleciał :mrgreen: Bo przecież nie chcę złotego naszyjnika z brylantami tylko zwrotu mojego odbłyśnika z silniczkiem (jaki stan byl to był ale to moja rzecz) oraz klosza od lampy zespolonej.duo pisze:no tak mówię, zę to ten sam ja też mam kilka jego numerów. Czasem do mnie dzwoni żeby wypytać ile za co można max wyrwać, ostatnio dzownił pytać o color edition
ja sie w niczyje rozrachunki nie wtrącam, sorry.trepek pisze:To weź go opieprz co to on sobie za kulki ze mną poleciał :mrgreen: Bo przecież nie chcę złotego naszyjnika z brylantami tylko zwrotu mojego odbłyśnika z silniczkiem (jaki stan byl to był ale to moja rzecz) oraz klosza od lampy zespolonej.duo pisze:no tak mówię, zę to ten sam ja też mam kilka jego numerów. Czasem do mnie dzwoni żeby wypytać ile za co można max wyrwać, ostatnio dzownił pytać o color edition
- trepek
- Forum Audi 80
Spoko, żartowałemduo pisze:ja sie w niczyje rozrachunki nie wtrącam, sorry.trepek pisze:To weź go opieprz co to on sobie za kulki ze mną poleciał :mrgreen: Bo przecież nie chcę złotego naszyjnika z brylantami tylko zwrotu mojego odbłyśnika z silniczkiem (jaki stan byl to był ale to moja rzecz) oraz klosza od lampy zespolonej.duo pisze:no tak mówię, zę to ten sam ja też mam kilka jego numerów. Czasem do mnie dzwoni żeby wypytać ile za co można max wyrwać, ostatnio dzownił pytać o color edition
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Może i tak ale ceny z dupy wzięte.Loczek pisze:Graty ma dobre
Jak zapytałem o zdesia eskowego ze spryskami jak jeszcze szukałem (używka i to taka widać do malowania, gdzieniegdzie podszpachlowania) to sypnął 2kPLN za kompletny z kratkami, spryskami i oświetleniem. Mi się wydaje że łosi szuka tylko jeżeli z tego się utrzymuje to nie wiem jak bo te same graty wiszą u niego od kilku (nastu) miesięcy.
Na łeb z cenami upadł.
Jak niektórzy inni. Ostatnio ktoś zapodał soczki za 1600zł za komplet (na jebaju 1950zł nówki Hella komplet).