jak tylko da mi matka pieniezna i urlop w robocie to tak :mrgreen:spaykee pisze:cokolwiek, byle ryja zachlać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Kolczat pisze:napisz ze jest to zlot audi ogolny i tyle :mrgreen:
Plany na przyszły rok
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
Pindolicie hipolicie.Kolczat pisze:jak tylko da mi matka pieniezna i urlop w robocie to tak :mrgreen:spaykee pisze:cokolwiek, byle ryja zachlać :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Kolczat pisze:napisz ze jest to zlot audi ogolny i tyle :mrgreen:
Pany - o jakim terminie w ogóle mówimy bo jak tak to załatwiamy sprawę, łatwimy terminy i nie branzlujmy się.
Wrzesień, może końcówka czerwca? (nie ukrywam że te terminy mi pasują ale nie wiem jak wam).
Na pewno trzeba znaleźć termin aby były to 3 dni (2 noclegi) bo krótsza impreza dla tych z "czarnej ziemi" jest nie opłacalna to targania dupy tak daleko.
- Kolczat
- Forum Audi 80
- Imię: Marcin
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG+lpg
- Kontakt:
w sprawie terminu czerwiec odpada, przynajmniej dla mnie bo zlotow co nie miara, juz bede musial wczesniej oszczedzac, albo rezgynowac z pewnych wyjazdow, no i koncowka czerwca to vag event, takze poprzegladajcie terminy zlotow, zeby sie nic nie pokrylo z jakas majowka, czy dynowem, cultstylem i innego tego typu rzeczami
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Myśleliśmy o 8-10 czerwca bo to jedyny długi weekend w rejonie lata. Inny termin to trxeba by brać urlop na piątek bo biba musi byc 3 dniowa (2 noclegi). Dla mnie to może byc nawet lipiec bo bez problemu wezme urlop na ten jeden dzień ale nie wiem jak inni.
[ Dodano: 2012-02-13, 00:19 ]
Kolczat, weź może wypisz terminy imprez wszystkich w tym roku bo ja ich nie znam a rzeczywiście dobrze by było się wstrzelić w wolny termin co by frekwencj była dobra na imprezie.
[ Dodano: 2012-02-13, 00:19 ]
Kolczat, weź może wypisz terminy imprez wszystkich w tym roku bo ja ich nie znam a rzeczywiście dobrze by było się wstrzelić w wolny termin co by frekwencj była dobra na imprezie.
- eSPe
- Forum Audi 80
- Kontakt:
marcino8, spoko loko.
Czekam na ofertę od superus-r i lecimy z tematem.
Pewne to że termin to najprawdopodobniej długi weekend przy Bożym Ciele.
Z info na szybko od superus-r' a wiem że:
- Warunki prawdopodobnie jak rok temu
- Menu ma mi sporządzić konkretne wypisane co i jak
- w cenie będą jak rok temu atrakcje (kręgle, billard, basen i dodatkowo wybudowana niedawno hala sportowa - więc meczyk np północ południe bardzo możliwy w halówkę).
W tygodniu wszelkie info zapodam i odpalę stronkę Dadaj Audi Meet 2012 gdzie będą szczegóły formularz zapisów i dane do wpłat zaliczki.
Czekam na ofertę od superus-r i lecimy z tematem.
Pewne to że termin to najprawdopodobniej długi weekend przy Bożym Ciele.
Z info na szybko od superus-r' a wiem że:
- Warunki prawdopodobnie jak rok temu
- Menu ma mi sporządzić konkretne wypisane co i jak
- w cenie będą jak rok temu atrakcje (kręgle, billard, basen i dodatkowo wybudowana niedawno hala sportowa - więc meczyk np północ południe bardzo możliwy w halówkę).
W tygodniu wszelkie info zapodam i odpalę stronkę Dadaj Audi Meet 2012 gdzie będą szczegóły formularz zapisów i dane do wpłat zaliczki.