Audi 90 B2a by ezu
- Krycha
- Forum Audi 80
- Imię: Krystian
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
:mrgreen:i28 pisze:Pudło już gdzieś tam widziane na innym forum, obyś z niego zrobił coś sensowniejszego.
A w którym roku planujesz malować, że tak się już martwisz ? :mrgreen:duo pisze:to sie złotych b2jek narobiło rad nie rad chyba musze zmienić koncepcję i nie ozstawię oryginalnego koloru swojej bo jakoś ciasno się robi za chwile wszystkie b2ki w polsce będą złote .. DRAMAT
ps. ogólnie gratuluje zakupu.
Duo nie dramatyzuj, tej nie licz bo już ją było widać w internecie :mrgreen:
no już za chwilę chcę poleciec z podkolorem dlatego fajnie byłoby się zdecydować na coś za chwilę wybije druga rocznica .. trzeba działać he hei28 pisze:Pudło już gdzieś tam widziane na innym forum, obyś z niego zrobił coś sensowniejszego.
A w którym roku planujesz malować, że tak się już martwisz ? :mrgreen:duo pisze:to sie złotych b2jek narobiło rad nie rad chyba musze zmienić koncepcję i nie ozstawię oryginalnego koloru swojej bo jakoś ciasno się robi za chwile wszystkie b2ki w polsce będą złote .. DRAMAT
-
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Re: Audi 90 B2a by ezu
zielony... ej, miałem ją rok i jakoś zawsze myślałem, że to brąz/kawa z mlekiem....Ezumaru pisze: - tapicerka zielony welur
pozdrawiam i dbaj o nia tam
- trepek
- Forum Audi 80
- Imię: Grzegorz
- Model: Inny
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.6 ABC+lpg
A może jakaś biała perła albo insze ecru?duo pisze:no już za chwilę chcę poleciec z podkolorem dlatego fajnie byłoby się zdecydować na coś za chwilę wybije druga rocznica .. trzeba działać he hei28 pisze:Pudło już gdzieś tam widziane na innym forum, obyś z niego zrobił coś sensowniejszego.
Z czasem będzie i gleba i koło, gleba na pewno bo gazelą jeździł nie będę wiecznieskoti pisze:dawaj jakieś koło fajne i na cyca ją hahahha
28.02.12 - Jako że tylne hamulce się skończyły należało się nimi zająć, prosta wymiana szczęk przerodziła się w wymianę: szczęk, cylinderków, 3 z 4 miedzianych przewodów hamulcowych oraz jednego gumowego i od razu również płynu w całym układzie. Zajęło to nieco dłużej ale mam teraz sprawne w pełni heble
Małe prace ciąg dalszy, dziś zająłem się takimi pierdółkami różnymi które mi spokoju nie dawały.
Założona osłona/kierownica powietrza na chłodnice, podświetlenie zegarów działa wreszcie w całości, pozakładane różne listewki wnętrza które były zdjęte, zrobiony porządek w bagolu i wyczyszczona guma dolotu od przepływki do przepustnicy razem z nimi. Nie pytajcie ile tam było cholera wie czego, mam wrażenie że 90tka teraz lepiej reaguje na gaz
Założona osłona/kierownica powietrza na chłodnice, podświetlenie zegarów działa wreszcie w całości, pozakładane różne listewki wnętrza które były zdjęte, zrobiony porządek w bagolu i wyczyszczona guma dolotu od przepływki do przepustnicy razem z nimi. Nie pytajcie ile tam było cholera wie czego, mam wrażenie że 90tka teraz lepiej reaguje na gaz