Witam,
Przeczytałem już klika tematow odnosnie zawieszenia z przodu, ale chyba nie znalazlem odpowiedzi na swoj problem, otoz, mam jakis dzwiny dzwiek jakby stukania badz hmm tarcia dochochodzacy od strony pasazera z przodu jakby od drzwi badz kola nie jestem za bardzo pewny bo ciezko to ustalic jadac za kolkiem i sluchajac tego skad to idzie, slychac to przewaznie jak wjade w jakas nierownosc, badz czasem nawet przy ruszaniu albo gdy auto jakby wjezdza w depresje bez dziur tak jakby auto sie wyginalo nie wiem nawet jak to opisac to wtedy slychac ten puk, dziwne jest to ze jak byly te duze morozy to nie slyszalem tego za bardzo, a teraz jak mrozy troche puscily znow to slychac, jest to wkurzajace strasznie, w aucie zostalo wymienione cale przednie zawieszenie oprocz amortyzatorow ktore chce wymienic w miare szybko, na poczatku myslalem ze dzwiek ten dochodzi od uchwytu od fotela pasazera ktory przy zamknietych drzwiach stykal sie z kieszenia w drzwiach, ale niestety po odgieciu uchwytu problem nadal istnieje, bylbym bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc, pozdrawiam!
[2.0 B4 ABT LPG] problem ze stukaniem
-
- Forum Audi 80