Sklep Ipart
części samochodowe
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl

felgi - sklep internetowy ucando.pl

[2.0 B4 ABT LPG] problem ze stukaniem

ODPOWIEDZ
sandall
Forum Audi 80
Forum Audi 80

[2.0 B4 ABT LPG] problem ze stukaniem

Post autor: sandall » 14 lut 2012, 21:24

Witam,

Przeczytałem już klika tematow odnosnie zawieszenia z przodu, ale chyba nie znalazlem odpowiedzi na swoj problem, otoz, mam jakis dzwiny dzwiek jakby stukania badz hmm tarcia dochochodzacy od strony pasazera z przodu jakby od drzwi badz kola nie jestem za bardzo pewny bo ciezko to ustalic jadac za kolkiem i sluchajac tego skad to idzie, slychac to przewaznie jak wjade w jakas nierownosc, badz czasem nawet przy ruszaniu albo gdy auto jakby wjezdza w depresje bez dziur tak jakby auto sie wyginalo nie wiem nawet jak to opisac ;) to wtedy slychac ten puk, dziwne jest to ze jak byly te duze morozy to nie slyszalem tego za bardzo, a teraz jak mrozy troche puscily znow to slychac, jest to wkurzajace strasznie, w aucie zostalo wymienione cale przednie zawieszenie oprocz amortyzatorow ktore chce wymienic w miare szybko, na poczatku myslalem ze dzwiek ten dochodzi od uchwytu od fotela pasazera ktory przy zamknietych drzwiach stykal sie z kieszenia w drzwiach, ale niestety po odgieciu uchwytu problem nadal istnieje, bylbym bardzo wdzieczny za jakakolwiek pomoc, pozdrawiam!

pawelk2002
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: pawelk2002 » 14 lut 2012, 22:04

może ci sprężyna stuka ?

sandall
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: sandall » 15 lut 2012, 15:37

nie wiem, ale mam czasem takie wrazenie jakby to dochodzilo z czegos wewnatrz, np z drzwi badz tej belki (przegrody) miedzy drzwiami tylnymi a przodnimi tam gdzie sie zwija pas

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne.”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
felgi - sklep internetowy sportwheels.pl części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl