Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep samochodowy

UWAGA ! OSZUST ! --- allegro lewy126_66

Tylko użytkownik tego forum!
Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Grzegorz
Model: Inny
Nadwozie: Sedan
Silnik: 2.6 ABC+lpg

Post autor: trepek » 12 lut 2012, 23:54

duo pisze:
trepek pisze:
duo pisze:na allegro ma przeciez także pozytuwne komentarze w większosci.
Bo na allegro Łukaszu wystawia się tylko same pozytywne komentarze a negatywne ludzie niechętnie piszą, często machają ręką i tyle ;-)
a to jakaś nowość
Ja się przynajniej z takimi opiniami spotkałem, że często ludzie zamiast walnąć negatywa to machają ręką.

Awatar użytkownika
gornik
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: gornik » 13 lut 2012, 00:06

trepek, są tacy bo nie chcą mieć w odwecie niesłusznych negatywów. Chore podejście IMO.

Co do sprzedawcy ceny za graty kosmiczne, ściemniacz i bajerant. Nie wiem gdzie łowi klientów na swoje rarytasy.
Ja po kontakcie telefonicznym podziękowałem.

gibaj
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Imię: Krzysztof
Model: Audi A6
Kontakt:

Post autor: gibaj » 13 lut 2012, 08:44

kiedyś do niego dzwoniłem popytać o lampy US to powiedział że tyle i tyle itd i pytał czy może jestem z forum audi bo chciałby do nas wbić się na forum ale powiedziałem mu że nic nie wiem o forum ;-) teraz wiadomo że krętacz :evil: trzeba u naszego łukania zaopatrywać się w części :mrgreen: niby gość ma trochę towaru do naszych A... ale skoro taki kombinator to niech sp..... :evil:

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 13 lut 2012, 09:40

Lepiej kupować od swoich sprawdzonych i pewnych ludzi a nie od jakiś ciuli.

[ Dodano: 2012-02-13, 13:53 ]
Nie uwierzycie - dzisiaj listonosz przyniósł mi paczkę od niego :| W paczce odbłyśnik z silniczkiem oraz klosz. Fakt, że klosz prawy a rozbił się lewy, ale mój prawy klosz na samochodzie jest uszkodzony więc ten się przyda.
Półtorej miesiąca od incydentu, musiałem mu w zeszłym tygodniu negatywa wystawić żeby się opamietał :/ a nie można było od razu? Ehh...

Awatar użytkownika
jaco124
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jaco124 » 13 lut 2012, 14:19

trepek a moze on czyta ten temat? i sie wkoncu opamietał i ci oddał ;-)

Awatar użytkownika
trepek
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: trepek » 13 lut 2012, 14:36

Tylko, że temat powstał wczoraj :-) Musiał się opamiętać po tym, jak wystawiłem mu negatywa na allegro, a bylo to w zeszły poniedziałek lub wtorek.

C4_KAWON
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: C4_KAWON » 13 lut 2012, 14:40

hłe hłe Wiem gdzie gościu mieszka bo brałem od niego parę gratów do swojej B4rki. Niby wydaje sie spoko, ale po tym co przeczytałem w temacie... Pozory mylą. Na alle musi mieć jeszcze jakieś konto w którym wpisana jest lokalizacja W-wek i inny numer tel, który posiadam do niego...

Awatar użytkownika
Bronek27
Audi 80 Klub
Audi 80 Klub

Post autor: Bronek27 » 13 lut 2012, 15:29

Sporo ludzi z forumnabywa części do 80tek na allegro niby facet wystawia niezłe graty ale co z tego jak kręci jak cholera ma kilka kont kilka tel i niby czasem brat coś za jego plecami opchnie i takie tam też miałem z nim przejście zamówiłem towar ugadałem się na wpłatę po 10tym :) dzwonie do niego przez kilka dni nie odbierał tel w końcu łaskawie odebrał kita mi pociska że nie ma go w PL a co do towaru że nie ma że przeprasza i że brat jego sprzedał za jego plecami masakra obiecał że niebawem będzie miał taki sam towar ale co zaśpiewał więcej niż byliśmy ugadani a bardzo potrzebowałem ten towar więc niestety zgodziłem się i pare dych więcej zapłaciłem eeeeeeeehhhhhhh

Awatar użytkownika
Harry71
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: Harry71 » 13 lut 2012, 22:10

Co do Adam rs2 carton21 pare gratow z rs2 zakupilem kontakt i towar spoko nawet Atlas bral zderzak z rs2 od niego i nie bylo problemu jedynie jakas motka z halogenami z prosiaka wyszla ale ogolnie ok wiec w lekim szoku jestem ze gosciu tak kreci jak piszecie wkoncu made in polend
Ostatnio zmieniony 13 lut 2012, 22:15 przez Harry71, łącznie zmieniany 1 raz.

MolibdynowyGość
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: MolibdynowyGość » 13 lut 2012, 22:11

ja tam nigdy z tym kolegą problemów nie miałem... pozdrawiam

Awatar użytkownika
kris4
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: kris4 » 15 lut 2012, 20:50

Koledzy kiedyś , też kupiłem od niego silniczek wycieraczki na tył, był wystawiony w dobrej cenie, a to jakies 1,5 roku, pewnie nie wiedział ile taki kosztuje i po tym jak kupiłem go to następna aukcja była juz 2 razy tyle warta. Ale towar dostałem w super stanie, a tak po to ...............................eeeeeeeeeeee :-/

Awatar użytkownika
jaco124
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: jaco124 » 15 lut 2012, 20:58

hmm.. tak swoja droga to ciekawy temat..
ostatnio sie jeszcze z kumplem zgadalem ktory tez bral czesci od cartoon21 i wszystko bylo jak nalezy, dogadal sie bez problemu i towar przyszedl za 2 dni....
ale z tego co piszecie to jakis kretacz a niego i trzeba uwazac

Awatar użytkownika
monti
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: monti » 26 lut 2012, 14:26

Raz dzwoniłem do chłopaka i odrazu wydał się taki pewny siebie i chamski jak większość handlarzy. A co do jego pozytywów to jest prosta kwestia, wystawia aukcje typu; audi 80 s2 rs2 kierunek halogen zderzak. a w aukcji pisze ze aukcja dotyczy kierunku. A na zdjęciach widać że ma też soczewki s2 zderzak s2. I klijent sie pyta czy soczewki do sprzedania. I on juz zaczyna działać kręcić zeby poza aukcją wzią ble ble i na koniec kase zagarnie a gratów nie widzi. A pozytywy ma bo ktoś się łakną na ten kierunek za przykładowe 99 zł. A tak naprawdę dzięki tej aukcji na kierunek łapie naiwniaków na reszte gratów poz aukcją.
A co do tego że na forum chciał być to napewno ma konto nie na jednym forum z Audi.
Pozdro

Awatar użytkownika
radi88
Forum Audi 80
Forum Audi 80

Post autor: radi88 » 26 lut 2012, 16:21

Kupowałem od niego soczewki i parę innych rzeczy wszystko odbyło się w miłej atmosferze towar zgodny z opisem cen w porządku.

Do momentu jak będzie posiadał monopol na rzadko spotykane części do naszych aut, to będzie mógł sobie robić takie akcje, dlatego że pasjonat szukający jakiejś części przecierpi ch...ą obsługę w zamian za rzecz której tak długo szuka. Z przykrością muszę stwierdzić, że większość ludzi na szrotach i podobnych to wieśniaki i o obsłudze klienta to wiele nie wiedzą - ciekawe o ile % można by zwiększyć obroty na takim szrocie co miał by wysoki standard obsługi klienta :roll:

Awatar użytkownika
duo
Forum Audi 80
Forum Audi 80
Kontakt:

Post autor: duo » 26 lut 2012, 18:03

radi88 pisze:Kupowałem od niego soczewki i parę innych rzeczy wszystko odbyło się w miłej atmosferze towar zgodny z opisem cen w porządku.

Do momentu jak będzie posiadał monopol na rzadko spotykane części do naszych aut, to będzie mógł sobie robić takie akcje, dlatego że pasjonat szukający jakiejś części przecierpi ch...ą obsługę w zamian za rzecz której tak długo szuka. Z przykrością muszę stwierdzić, że większość ludzi na szrotach i podobnych to wieśniaki i o obsłudze klienta to wiele nie wiedzą - ciekawe o ile % można by zwiększyć obroty na takim szrocie co miał by wysoki standard obsługi klienta :roll:
o 0% bo każdy chce tanio kupić, a nie miło pogadać przy kawie. Ja tam jestem miły i uprzejmy i jakoś nie widzę, żeby przez to ludzie zabijali się w bramie ;-) a i tak zawsze znajdzie sie maruda co stwierzdi ze "mogłoby by taniej" :mrgreen: co do kolegi cartoon to ten jego monopol bardziej wygląda niż jest na to wychodzi ..

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polecam lub nie Klubowicza”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl