- nowe siłownik tylnej klapy (w końcu się zamyka i otwiera jak należy)
- podświetlenie na czerwono w zegarach, nawiewach
- nowy termostat Vernet
- wyregulowane drzwi przednie
- odnowienie skórzanej kierownicy Renoskórem
- nowy mieszek
Dzisiaj mnie wzięło na polerowanie wydechu, efekt całkiem znośny, chociaż to jeszcze nie to co chciałbym osiągnąć. Do tego zmieniłem oświetlenie w bagażniki i podsufitce na LED oraz doszły nowe żarówki w oświetlenie rejestracji. Ogólnie ciągle coś modzę
Przelatałem Audi prawie 6000km bez awarii... I nagle w niedziele padło sprzęgło :evil: Ślizga się niemiłosiernie... Miały być alusy a tu dupa Do tego delikatnie sączy spod odmy, trzeba wziąć autko na serwis... W weekend postaram się cyknąć jakieś fotki, wnętrze w miarę ogarnąłem, założyłem już gumowe Petexy + podłokietnik i jakoś to z grubsza się prezentuje...
Kolego, siłowniki kupiłem z rozbitka, nie brałem z żadnej aukcji Sprzęgło po prostu padło - zaczęło się strasznie ślizgać. Już postawiłem na warsztat, całość do wymiany, nie będę się bawił w półśrodki. Chwilowo się poruszam A4 8-)
Dzisiejszy wypad po graty był bardzo udany - szczególnie cieszy mnie tylna półka w idealnym stanie + światło stopu. Ponadto kupiłem "letni" grill, bo u siebie mam zimowy z przesłonką, a że zawsze chciałem zobaczyć jak się będzie Audica prezentowała z czarną ramką grilla, to ten posłuży do testów. W ręce wpadł mi również obrotomierz, który mam nadzieję uda się na dniach wyrezać. Jakby ktoś potrzebował, to mam do sprzedania Autochecka + wyświetlacz biegów do automatu + obudowę licznika VDO z lekko porysowaną szybką za naprawdę rozsądne pieniążki.