[sprzedawca] forumowicz duo
No to ja się w końcu wypowiem, paczka dotarła do mnie wczoraj, czyli ile minęło? 3 miesiące. Wszystko by było spoko, bo tam były jakieś problemy ale przez cały styczeń byłem zapewniany że paczka już idzie. Z części jestem średnio zadowolony, nie powiem bo nie było drogo ale poduchę skrzyni pisałem że chcę ale jeżeli jest jakaś w fajnym stanie, dostałem jakąś już z poobrywaną tuleją w środku, jarzma też w nie najlepszym stanie, też pisałem że chcę ale nie z wytartymi prowadnicami. Myślałem że czekając tyle czasu przynajmniej będę zadowolony a tu dupa, reklamować mi się nie chce bo nie mam zamiaru czekać nie wiadomo ile i bawić się w wysyłki. O ile kontakt telefoniczny miałem dobry, Łukasz wydaje się wporządku gość ale interesy nam nie poszły, dlatego nie polecam
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A
oczywiscie ... nie polecam.
3 tyg wysyła mi juz paczke, wiec jestem zdecydowanie na NIE.
sam jestem sprzedajacym na allegro i po 3 dniach dostaje meile czy wysłane czy nie....
wiec skoro sie biore za sprzedawanie to robie to jak nalezy a nie totalne olewactwo !
co z tego że jest 10stron opini jak kolega mysli ze jest panem i władzcą bo sprzedaje czesci do B4......
robisz cos to doprowadzaj sprawe do konca !
nie masz czasu to napisz to że wysyłasz paczki raz na miesiac to zrozumiem, a nie ze 2 razy odpisałeś a teraz masz w dupie bo kasa na koncie to se koles poczeka.
ODRADZAM ! przesyłki dalej nie mam i chyba juz nie chce....
3 tyg wysyła mi juz paczke, wiec jestem zdecydowanie na NIE.
sam jestem sprzedajacym na allegro i po 3 dniach dostaje meile czy wysłane czy nie....
wiec skoro sie biore za sprzedawanie to robie to jak nalezy a nie totalne olewactwo !
co z tego że jest 10stron opini jak kolega mysli ze jest panem i władzcą bo sprzedaje czesci do B4......
robisz cos to doprowadzaj sprawe do konca !
nie masz czasu to napisz to że wysyłasz paczki raz na miesiac to zrozumiem, a nie ze 2 razy odpisałeś a teraz masz w dupie bo kasa na koncie to se koles poczeka.
ODRADZAM ! przesyłki dalej nie mam i chyba juz nie chce....
zdecydowańie na ŃIE pierwsza paczka 3 tygodńie , 2 paczka mieśiąc, zwrot złoćiszy 3 tygodńie zawsze coś jakiś wyjazd ale , najbardziej to mi śie podoba ''ńie daje rady wszystkiego ogarnąć ''zero odpisywańia zero zainteresowańia jak złoćisze przelane na konto to mam gośćia w ''dupie''jak tak dalej będziesz robił to naleją na ćiebie śikiem prostym ńie chce z tobą chandlować wole przepłaćić
Jarku z tego co pamietam zamawiałeś u mnie tresery, które były na aucie jeszcze o czym wiedziałeś i było to z mrozy - był kłopot z wymontowaniem lamp w błotniki ( kto kiedykolwiek wyciągał te lampy doskonale wie o jakich trudnościach piszę, więc mozna sobie wyobraż jak miałbym wymontować te lampy przy ok minus 15 stopniach i zeby były całe nieuszkodzone. ) druga paczka hmm zegary z obrotkie do tdi ? dobrze kojarzę ? tutaj niepamiętam żeby było coś nie halo, a co do ostatniej paczki .. zamówiłeś poduszkę, którą też miałem na aucie i wydawała się ok, a po zdemontowaniu wyszło co innegio, cóż tak się zdarza, rozmawialiśmy telefonicznie i chciałem Ci odesłać pieniążki, Ty nie chciałeś bo powiedziałęś, że poczekasz aż może mi się coś trafi. Ja nie miałem nic, Ty się nie odzywałeś, aż pewnego dnia odezwałeś się, że musisz mieć kase na już teraz koniecznie. Sory, ale ja nie siedzę w domu i nie czekam na to aż sie do mnie odezwiesz. Nie było mnie wówczas kilka dni na forum, zadzwoniłeś wkońcu do mnie i miałem Ci tego dnia wiecozrem przelać. Miałem wtedy urwanie głowy i zapomniałem zupełnie o tym i wysłałem za dwa dni. I wielka afera, na Twoje własne życzenie bo ja kasę chciałem odrazu oddać, żeby nic nie wiasiało czego Ty nie chciałeś, a teraz nagle potrzebowałeś na już już, jaka w tym moja wina ?jajo 77 pisze:zdecydowańie na ŃIE pierwsza paczka 3 tygodńie , 2 paczka mieśiąc, zwrot złoćiszy 3 tygodńie zawsze coś jakiś wyjazd ale , najbardziej to mi śie podoba ''ńie daje rady wszystkiego ogarnąć ''zero odpisywańia zero zainteresowańia jak złoćisze przelane na konto to mam gośćia w ''dupie''jak tak dalej będziesz robił to naleją na ćiebie śikiem prostym ńie chce z tobą chandlować wole przepłaćić
a tak ogólnie, paczki zdarzały się opóznione, zdarzają się i jeszcze raz powtórzę, że nie raz się zdarzą opóźnienia - niestety tak czasem bywa, nie zawsze również jest to z mojej winy. Bo nie raz sie zdarzało, że ktoś mi ciosał kołki na głowie, a paczka leżała w miesicie u kogoś tylko listonosz lub kurier awizo nie zostawił. Czasem mam też w tym swoją winę - oczywiście nie ukrywam, powody były rózne, na swoje usprawiedliwienie mam jedynie to, że nie są to moje niechęci, zaniedbania czy lenistwo. Ogólnie staram się wywiązywać jak najlepiej, wysyłam sporo paczek i opóźnienia ą raczej incydentami niż regułą. Kto ze mną wspołpracuje często doskonale o tym wie. Tych którzy " nie mieli do mnie szczęścia" jedynie mogę przeprorosić. Ale cóż nikt nie jest idealny.
pozdrawiam, Łukasz