B4Q A TDI. Wszystko na sprzedaż :)
Jeżdze na ropie z pierwszej lepszej stacji z regóły tak gdzie tanio. W łódzkich korkach zimą około 10l czasem mniej ale jeszcze 100km nie udało mi się normalnie przejechać. A jak się upala to różnie,w środe prawie 100km samego upalania i poszło ok 15l więc nie jest źle._joker pisze:oj chmielu ładnie lata, trzeba przyznać <ok> ile teraz to potrafi ożłopać ropidła :?: czy może ganiasz na innym rodzaju berbeluchy :?: <czesiek> ps. jeśli się nie mylę to to auto stało obok derbiaka b2 na bemowie, jakoś dziwnym trafem tamtędy przepełzałem <yes>
Tak byłem na bemowie z Derbiakiem bo co rok jeździmy razem i zawsze zgarniamy Słonika po drodze. W tym roku też będziemy. Jak byłeś to czemu nie podszedłeś?? Może w tym roku się odważ
Pozdro
nie wiem czy będę w tym roku, czas pokaże może się uda <ok>chmiel25 pisze:Jeżdze na ropie z pierwszej lepszej stacji z regóły tak gdzie tanio. W łódzkich korkach zimą około 10l czasem mniej ale jeszcze 100km nie udało mi się normalnie przejechać. A jak się upala to różnie,w środe prawie 100km samego upalania i poszło ok 15l więc nie jest źle._joker pisze:oj chmielu ładnie lata, trzeba przyznać <ok> ile teraz to potrafi ożłopać ropidła :?: czy może ganiasz na innym rodzaju berbeluchy :?: <czesiek> ps. jeśli się nie mylę to to auto stało obok derbiaka b2 na bemowie, jakoś dziwnym trafem tamtędy przepełzałem <yes>
Tak byłem na bemowie z Derbiakiem bo co rok jeździmy razem i zawsze zgarniamy Słonika po drodze. W tym roku też będziemy. Jak byłeś to czemu nie podszedłeś?? Może w tym roku się odważ
Pozdro
- Grzegorz7A
- Forum Audi 80