Uroki brania używek pewnie chciałeś zaoszczędzić czas na ,,wygrzewanie''archi-85 pisze:ale lipa wyszla koles przyslal mi glosnik i odeslalem mu bo mial byc idealny a byl zakatowany ze az klej popekal a koles dostal glosnik i mowi ze ja go tak zakatowalem.
[Audi_B1_1.8_GZ] nowa tapicerka
archi-85, Nie chcę nic mówić ale ostrzegałem.
Ostatnio zmieniony 18 lut 2012, 00:45 przez piku, łącznie zmieniany 1 raz.
http://www.dubit.pl/index.html mysle ze powinienes sprobowac.
A pozatym to Grabina 2012 sie szykuje, patrz dział zloty
A pozatym to Grabina 2012 sie szykuje, patrz dział zloty
niestety z tymi zlotami to ciezko bo zona ma termin po lipcu i mozemy nie byc w stanie smigac ale grabinki nie opuszcze
do grabiny to nawet zabudowe zrobie i jak sie uda to i tapicerke
ogolenie to zrezygnowalem ze ecoskorki i nawet ze skorki bo eco peka a skora droga i jakos juz nie bardzo mi pasi. wiec bedzie oryginalna lub cos w podobie.
do grabiny to nawet zabudowe zrobie i jak sie uda to i tapicerke
ogolenie to zrezygnowalem ze ecoskorki i nawet ze skorki bo eco peka a skora droga i jakos juz nie bardzo mi pasi. wiec bedzie oryginalna lub cos w podobie.
dzis zamowilem wykladzinke dywanowa do obicia baga i wpadl mi pomysł zeby zamiast obkleic wykladzinka klape to moze cos innego??
tylko co??
moze foto tapeta??
albo wykadzina na to szyba i pod szybe powkładać foty ze spotow zlotow i z renowacji auta naklejki zamontowanego sprzetu(K&N Morel itd) ???
co wy na to i jakie macie propozycje??
miejsca sporo :mrgreen: tak samo jak po bokach glosnika :mrgreen:
tylko co??
moze foto tapeta??
albo wykadzina na to szyba i pod szybe powkładać foty ze spotow zlotow i z renowacji auta naklejki zamontowanego sprzetu(K&N Morel itd) ???
co wy na to i jakie macie propozycje??
miejsca sporo :mrgreen: tak samo jak po bokach glosnika :mrgreen: