B4 limo AAH - FILM.ik s46
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
380km i srebrny oem przed domem. Jutro pierwsze tuningi :mrgreen:
ps. dostałem taką wiadomość :shock: :oops:
PS2. narazie dzięki Łukaszowi (duo) za dil z autem. Polecam i pozdrawiam.
ps. dostałem taką wiadomość :shock: :oops:
Witam,
Chcielibyśmy serdecznie Cię zaprosić na zlot DUB IT! Naszym celem jest stworzenie polkiej wersji imprezy Men in VW (www.mivw.nl).
Chcemy zebrać najlepsze auta zrobione według starej i sprawdzonej szkoły nisko&szeroko. Twoje auto idealnie wpisuje się w nasze założenia
i bardzo bylibyśmy zadowoleni widząc Cię razem z nami od 13 do 15 lipca 2012 w Targach Kielce hala E. Nie ponosisz żadnych opłat poza noclegiem.
Do tego pierwszego wieczoru dla wszystkich zaproszonych przewidujemy imprezę z open barem, dj'em i jakiś jedzonkiem. Posiadamy bogatą bazę noclegową
od 30-40zł za dobę. Dojazd do Kielc jest bezproblemowy dla nawet bardzo zglebionych aut. Jeżeli będziesz potrzebował więcej informacji pisz na PW/GG:3690229/Maila:info@dubit.pl
Rejestracja -> www.dubit.pl/zgloszenia.html ( w polu opis, że zostal zaproszony przez forum )
Pozdrawiam,
Kuba
PS2. narazie dzięki Łukaszowi (duo) za dil z autem. Polecam i pozdrawiam.
Zauważyłem, to ktoś z organizatorów tego balaganu chyba takze bladego pojecia nie ma komu wysyla, leca po kolei po tematach, sa nawet przypadki ze nieistniejace juz samochody dostały zaproszenie, ba daleko szukac- czarnemu duzo chyba nie zostalo skoro srebrna buda pod domem
PS- Ktoś wie kto organizuje ten bałagan :?:
PS- Ktoś wie kto organizuje ten bałagan :?:
Poznałem tego gościa w Żerkowie. Bardzo wporzo typ, dodatkowo koledzy jeżdżący golfami znali go z for vw. Jeździ ciemnym Corrado G60 na BBS RS. Mieszkał w tym samym ośrodku co my.Maroonio pisze:Ja też to dostałem tylko nie wiem czy zauważyliście, że koleś co to wysyłał dopiero co się zarejestrował...
Dołączył na cultstyle 1 grudnia 2007
Chyba, że Ty dostałeś od kogoś innego PW.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ja to dostałem na vwzone od starego użytkownika. Rejestrują się po forach i wysyłają informacje o zlocie. Później będzie dopiero końcowa selekcja i wjedzie 100 aut na hale.
PS. nowy temat (klik!) - tylko bez wielkiego spamu prosze. dziekuje.
nie zamykać tego tematu jeszcze.
pzdr
PS. nowy temat (klik!) - tylko bez wielkiego spamu prosze. dziekuje.
nie zamykać tego tematu jeszcze.
pzdr
Tak chodzi o niego faktycznie fioletowy był, ale zapomniałem. Piasty dorobili mu profi na 5x112, a dał na wzór 4x100 oryginalne corrado.Kolczat pisze:ATLAS, pamietam goscia, on opowiadal o tych customowych piastach, dodatkowo dodam ze ten ciemny kolor to fiolet :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Chodzi o qbejsa:
/EOOFFTOP
Szuan, graty z czarnego sedana przerzucasz do srebrnego? Bo ja jakoś nie załapałem.
- szuan
- Forum Audi 80
- Kontakt:
ok, czas zamknąć kolejny etap, by przejść do następnego.
Kto jest chętny na jakieś części, prosze pisać na PW.
ps. w temat wiadomości wpisujcie nazwe danego przedmiotu, zeby później nie było kto był pierwszy, a kto ostatni.
ps2. od weekendu myśle jakieś części będą pojawiały się na licytacji co jakiś czas będą wystawiane kolejne.
Nie na sprzedaż jest zawieszenie, zderzak cfl oraz competition. Reszta za odpowiednią sume może zmienić właściciela.
Pozostało mi podziękować wszystkim wkoło za pomoc przy aucie, porady, komentarze pozytywne i te negatywne oraz za części bez których auto by nie funkcjonowało.
Wklejam na koniec ostatnie zdjęcie, dziękuje raz jeszcze i czas zacząć wszystko od nowa...
można zamykać.
Kto jest chętny na jakieś części, prosze pisać na PW.
ps. w temat wiadomości wpisujcie nazwe danego przedmiotu, zeby później nie było kto był pierwszy, a kto ostatni.
ps2. od weekendu myśle jakieś części będą pojawiały się na licytacji co jakiś czas będą wystawiane kolejne.
Nie na sprzedaż jest zawieszenie, zderzak cfl oraz competition. Reszta za odpowiednią sume może zmienić właściciela.
Pozostało mi podziękować wszystkim wkoło za pomoc przy aucie, porady, komentarze pozytywne i te negatywne oraz za części bez których auto by nie funkcjonowało.
Wklejam na koniec ostatnie zdjęcie, dziękuje raz jeszcze i czas zacząć wszystko od nowa...
można zamykać.