[wielkopolskie] Ilu nas jest?
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
-
- Forum Audi 80
moim zdaniem na poczatek lepiej na jakimś parkingu podziemnym..i tak nie wiadomo ile ludzi przyjedzie ,na parkingu można ogladnac autka a potem na jakąs kawe do knajpy skoczyc i przy okazji umówić sie już na nastęny zlocik a w ogóle to najlepiej ustalic jeden terrmin i spotykać sie np raz w miesiacu np ostatni piątek miesiąca Jak mieszkalem w Krakowie tzn pod Krakiem i miałem Ibizke to spotykaliśmy sie raz w miesiacu i nawet skumplowalismy sie z klubem skody i gralismy meczyki na hali (wynajmowalismy na spóle) ogólnie fajna zabawa była
- Kelis.Zx145
- Forum Audi 80
- Kontakt:
chwile mnie nie było na forum i już takie zamieszanie w temacie spotow wlkp, kto by pomyslał ;-P
Jak dla mnie pomysł ze stałymi i regularnymi spotami jest bardzo fajny, tylko nie wiem czy to wypali u nas bo jak wiadomo słabo sie generalnie organizujemy. Ale jak sie ociepli to można spróbować i zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzisiaj tez nie wpadne do king crossa bo za późno o tym przeczytałem, teraz już nie jestem w stanie, ale nadal jestem chętny na jakis inny termin
Jak dla mnie pomysł ze stałymi i regularnymi spotami jest bardzo fajny, tylko nie wiem czy to wypali u nas bo jak wiadomo słabo sie generalnie organizujemy. Ale jak sie ociepli to można spróbować i zobaczymy co z tego wyjdzie
Dzisiaj tez nie wpadne do king crossa bo za późno o tym przeczytałem, teraz już nie jestem w stanie, ale nadal jestem chętny na jakis inny termin